HCL.HR

Najavljena je neobična igra utrkivanja – Phantom Abyss

Zoran Žalac 22.05.2021.   •   1 komentara


Izdavačka kuća Devolver Digital lansirat će sljedećeg mjeseca jednu od originalnijih igara multiplayer formata – Phantom Abyss.

U vremenu kad je svaka druga battle royale igra pucačina, svježe ideje poput Fall Guysa snažno odjeknu. Izdavačka kuća Devolver Digital nada se istom efektu za novu igru Phantom Abyss. Ne radi se tu o battle royale naslovu, da se razumijemo, ali se radi o svojevrsnoj multiplayer igri koja poput Fall Guysa ima kompetitivni aspekt, pomalo drugačiji od ostatka ponude.

Naime, asinkroni multiplayer Phantom Abyssa funkcionira tako da ne igrate s drugim igračima istovremeno, ali vidite snimke njihovog igranja. Igra vas stavlja u proceduralno generirani hram pun zamki, sa zadatkom da pronađete skrivene predmete. Imate samo jednu šansu da pronađete Legendary Relic kojim taj hram postaje vaš, ako umrete – nikad više taj hram nećete posjetiti.

E sad, tu vam pomažu ili odmažu snimke drugih igrača koji su pokušali osvojiti određeni hram. Igra u stvarnom vremenu prikazuje do 20 “fantoma”, odnosno snimki drugih igrača, tako da možete učiti iz njihovih grešaka kako biste dospjeli dalje nego što su oni došli.

Phantom Abyss igrat će se iz prvog lica te je u suštini utrka tko će prije osvojiti određeni hram, s time da se ne utrkujete s drugima u stvarnom vremenu nego igra povlači snimke njihovog igranja. Možete pak podijeliti kodove za određene levele svojim prijateljima te ih izazvati da ih pokušaju riješiti.

Phantom Abyss najavljen je za PC te će u early access obliku izaći tijekom šestog mjeseca ove godine.

Komentari (1)

  • Agent

    22.05.2021 - 19:44

    Izgleda zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?