HCL.HR

Najavljeni Warhammer: Chaosbane pružit će nam akciju iz ARPG perspektive

Stjepan Fikter 02.06.2018.   •   2 komentara   •   HCL objave


Šarolikoj postavi Warhammer naslova pridružit će se i Warhammer: Chaosbane, akcijski RPG od studija koji je zanat pekao na How to Survive igrama.

Warhammer: Chaosbane

Izgleda kako popularnost Warhammer igara nimalo ne pada jer svake godine dobijemo barem jedan naslov smješten u taj fantazijski svijet. To su prepoznali izdavač Bigben koji je u suradnji s Games Workshopom te razvojnim studijem Eko Software najavio Warhammer: Chaosbane za PC i aktualne konzole.

Ono po čemu će se Chaosbane pokušati izdvojiti na tržištu odnosi se na žanr. Naime Eko Software možda znate po igrama How to Survive, a njihov pogled na ARPG žanr bit će prisutan u ovome naslovu. Uz to, oni imaju čast biti prvi koji će prezentirati akcijsko RPG okruženje Warhammer Fantasy svijetu i tako prikazati Old World, mjesto gdje se je prolilo dosta krvi u ratu protiv Chaosa.

Svoje akcijske vještine moći ćemo demonstrirati kao čovjek, visoki vilenjak, šumski vilenjak ili patuljak, a tijekom avanture imat ćemo prilike otkriti lokacije poput ukletog grada Praag ili Nulna, stare prijestolnice Empirea. Doduše, kada bi trebali početi s istraživanjem Old World nije još poznato.

Warhammer: Chaosbane

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Mixa

    02.06.2018 - 12:43

    Mirise na hit! 😀

  • Lucija

    02.06.2018 - 19:10

    Nema boljeg fantasy settinga nego warhammer fantasy!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?