HCL.HR

Najavljeno svjetsko prvenstvo u Heroes of the Stormu

Stjepan Fikter 14.05.2015.   •   0 komentara


Na ovogodišnjem BlizzConu osam timova iz različitih dijelova svijeta borit će se za 200 tisuća dolara i titulu prvog Heroes of the Storm svjetskog prvaka.

Esports scena bit će bogatija za još jednu MOBA-u, a igrači i navijači će imati još jedno svjetsko prvenstvo za pratiti. Naime, Blizzard je potvrdio održavanje svjetskog prvenstva u Heroes of the Storm gdje će se osam timova iz različitih regija boriti na BlizzConu koji se održava 6. i 7. studenog u Anaheimu, Kaliforniji. Osim što će imati pravo da se hvali naslovom svjetskog prvaka, pobjednik će također dobiti i 200 tisuća američkih dolara.

Prije glavnoga turnira održat će se niz regionalnih kvalifikacijskih od kojih će Koreja imati jednog, Europa dva, Amerika dva, Kina dva i Tajvan jednog predstavnika. Europski turniri će se održavati između lipnja i kolovoza, pa ako smatrate da imate potrebne vještine i uigranost, trebate pratiti službenu stranicu igre za datume kvalifikacija i turnira.

Za one koji su zaboravili, Heroes of the Storm drugog lipnja izlazi iz beta verzije, a osim ovog naslova, na BlizzConu će se održavat natjecanja i u StarCraftu 2, World of Warcaftu te Heartstoneu. Više detalja o igri, natjecanjima i ostalome, moći ćete pronaći našem novootvorenom portalu i forumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?