HCL.HR

Najavljujemo Brothers: A Tale of Two Sons

nebel 08.07.2013.   •   HCL objave


Švedski studio Starbreeze zamijenio je akciju interakcijom, a umjesto ozbiljnih tema prigrlio šarmantni fantazijski svijet. Provjerite zašto je Brothers: A Tale of Two Sons jedan od najočekivanijih ljetnih naslova ove godine.

Ljetno doba po običaju otvara priliku za niz manjih igara, pretežito indie developera. Ove godine njima će se pridružiti i Brothers: A Tale of Two Sons – igra koja nam dolazi od neočekivanog izvora. Naime, švedski razvojni tim Starbreeze Studios poznat je po svojim ozbiljnim pucačinama (Riddick, The Darkness, Syndicate), no sada je to, barem nakratko, iza njih pa nam pripremaju šarmantnu avanturu za PC, X360 i PS3.

Riječ je tu o kooperativnoj avanturi za jednog igrača, a ako vam se taj opis čini suludim, provjerite našu punu najavu kako biste otkrili što sve možete očekivati od ovoga naslova.

NAJAVA: Brothers: A Tale of Two Sons Komentari u ovoj vijesti nisu omogućeni. Sve što o igri i/ili najavi imate za reći, možete to učiniti putem komentara ispod samog teksta najave.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?