HCL.HR

Najbolji trenutci E3 sajma: Njegovo tijelo je spremno!

Zoran Žalac 02.06.2018.   •   7 komentara   •   Retro gaming


Predsjednik američkog ogranka tvrtke Nintendo jednom je rečenicom ušao u povijest E3 sajma te postao najpopularnije lice Nintenda.

Konferencije E3 sajma dugo su vremena bile uštogljeni programi prepuni ozbiljnosti i u kontrastu s veselim igrama koje su se ondje prezentirale. No, Nintendo se među prvima uspio osloboditi tog imidža uštogljenosti i to zahvaljujući čovjeku pod imenom Reginald Fils-Aimé.

Fils-Aimé, kraće zvani Reggie, pridružio se Nintendu krajem 2003. godine kao potpredsjednik prodaje i marketinga. No, ovaj tip iz Bronxa već je 2004. pokazao kako s njim nema šale predstavivši se na E3 sajmu s misijom da rastura, ukratko.

Reggijev pristup svidio se brojnim Nintendovim fanovima, ali i pratiteljima E3 sajma. Nazivali su ga “The Regginator”, a njegov dolazak na scenu “Reggielutionom”. Fils-Aimé je u međuvremenu unaprjeđen na funkciju predsjednika američkog ogranka Nintenda, no to ga nije spriječilo da prestane s ispadima koji su oduševljavali internetsku publiku.

Njegov najpoznatiji doprinos E3 sajmu ostat će zapamćen po rečenici “Moje tijelo je spremno!” koju je ispucao 11. 07. 2007. godine na konferenciji gdje je predstavljao Wii Balance Board. Ta izjava postala je kultna te se i sam Fils-Aimé sprdao s njom. Mnogi će reći da je upravo u tome tajna njegovog uspjeha – što se zna našaliti na svoj račun iako je na prvi pogled ozbiljan biznismen u odijelu.

Komentari (7)

  • Zoran Žalac

    02.06.2018 - 12:48

    Offtopic samo ovaj put…. Mislim da ti objavom članka ne bih učinio uslugu… Pogotovo jer te netko može tužiti zbog kopiranja… ili neovlaštenog korištenja stvari – poput Windows logotipa ili tuđih slika… Osim ako u nekom slučaju nemaš dogovor s Microsoftom, u što sumnjam, jer ti onda vjerojatno ne bi trebala nikakva promocija na HCL-u. Eto, nadam se da nećeš ovaj komentar shvatiti kao lošu namjeru – samo mislim da bih te doveo u probleme time.

  • SonOfZeus

    02.06.2018 - 12:59

    Prijatelju, osim sto si skoro 100% iskopirao iznimno slicnu igru sa steama, sve do polozaja hodnika i stola sa racunalom, vrlo ocigledno da nemas i prava za koristenje windowsa, alienwarea i nvidie izmedu ostalih. To sto si malo promjenio naziv nisfa ne znaci, jer su logotipi isti.

    • Irenicus

      @SonOfZeus, 02.06.2018 - 15:38

      Lik ladno recikliro assetse u unity-u iz slicne igre koja je izasla prije njegove hahahaahahahah kakav kralj ja ne vejrujem

  • PppPP

    02.06.2018 - 16:36

    hahah kralju jesi ozbiljan.. i još imaš svega dva komentara na stranici i u oba moliš igora da objavi članak

  • Oblakoder

    02.06.2018 - 18:12

    Moje telo je spremno 🙂
    Kad ce vise taj E3

    • YeYa

      @Oblakoder, 03.06.2018 - 10:37

      Stvarno svjetski trenutak 😛 meni je osobno najdraze Sonyevo 299, ali ovo je posebno heheh

    • Oblakoder

      @YeYa, 03.06.2018 - 11:00

      Ujedno cekam i svetsko fudbalsko prvenstvo ali bih ipak malu prednost dao e3 sajmu 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?