HCL.HR

Nakon sedam godina razvoja, Fallout: New California modifikacija stiže s kompletiranim sadržajem

Stjepan Fikter 25.10.2018.   •   4 komentara


Fallout 76 mnogim fanovima ne izgleda kao nastavak koji su željeli pa svoju tugu mogu utopiti u Fallout: New California modifikaciji za koju je potrebno imati instaliran Fallout: New Vegas.

Fallout New California

Kad već Bethesda neće napraviti single-player nastavak Fallouta, fanovi hoće. Doduše, riječ je o modifikaciji za Fallout: New Vegas koja je nakon sedam godina razvoja dostupna s cjelokupnim sadržajem. Po količini novoga materijala kojeg su kreatori stavili u mod, moglo bi se reći i kako je Fallout: New California neslužbena ekspanzija čija se radnja odvija vremenski prije događaja iz Fallouta 3 i New Vegasa.

Za one koji su zaboravili zašto je Fallout: New California toliko iščekivana modifikacija, dovoljno je reći kako ima sadržaja za oko tridesetak sati igranja i istraživanja ili ako se baš brzo želi završiti, to je moguće kroz nekakvih šest sati. U ovu avanturu krećemo kao Star Player i ovisno o odabiru na početku priče, bit ćemo više fokusirani na borbu ili znanost što će utjecati na sami gameplay.

Za pokretanje ove modifikacije, potrebno je imati Fallout: New Vegas s time kako se ne mora instalirati Ultimate Edition i naravno, datoteke od same modifikacije.  Tu ćete pronaći sve detalje oko instalacije, a možete i baciti oko na preporučenu listu modova kako biste imali još bolje iskustvo igranja.

Komentari (4)

  • BoneDigger

    25.10.2018 - 16:19

    A bas sam orije 2 dana kupio Fallout New Vegas Ultimate na steamu 😀 imam srece.

  • Vegeta123

    25.10.2018 - 18:52

    New vegas mi je jedna od najboljih igara..problem mi je uvik bilo nemilo rusenje igre i to je jedini razlog sto ga neidem drugi put zavrsiti…ali moga bi ovu modifikaciju instalirat i odigrat.
    Nadam se samo da je puno stavbilnija nego orginal

  • hardko

    25.10.2018 - 18:54

    kada stiže?

    • Stjepan Fikter

      @hardko, 25.10.2018 - 19:01

      U vijesti je stavljen link za download.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?