HCL.HR

Napokon možete osmisliti vlastiti battle royale po želji

Pero Mlinar 13.12.2018.   •   5 komentara


Ako ste se ikad pitali zašto na tržištu nema dobrih battle royale naslova, to je vjerojatno zato jer ih niste dizajnirali vi. Sad imate priliku ispraviti tu grešku.

Ahh, battle royale. Znam da danas, pogotovo na prostorima HCL-a, nije poželjno spominjati to ime. Zabranjeno je to voće. Niti Fortnite nije nešto, niti je PUBG ono što je nekad bio. Reći ćete – zašto trošiti vrijeme na igranje nečega što je moglo biti urađeno TOLIKO PUTA bolje? Ali molim vas (ja osobno!), ovom prilikom – zaboravite nakratko na svoju mržnju i razmislite. Niste li možda (barem nekad), u polusnu, u mraku, maštali o tome kako bi bilo zaigrati DOBAR battle royale? Jer nije problem u žanru. Niti je problem u vama. Problem je u tome što nijedan od postojećih naslova ne zadovoljava vaše, sasvim razumne i opravdane kriterije.

Umjesto da budete tek jedan od sudionika čija je igra uvjetovana tuđim željama, zašto ne biste radije dizajnirali svoj vlastiti battle royale? Jer iza kulisa – to je mjesto na kojemu kola sveta stvar zvana ŽIVOT. Užarena krv, radost, uzbuđenje. Da – njih se traži na backstageu, daleko od svjetala reflektora, daleko od privida pozornice…

Battle Royale Tycoon dopustit će vam da budete režiser spektakla, omogućit će vam da odredite pravila, osmislite dizajn arena, razmještaj predmeta, oružja… Pustite Fortnite, zaboravite na PUBG! To su tričarije, gluposti. Zašto ginuti u tuđe ime kad možete sjediti u fotelji i promatrati besmislenost svega – rijeke ljudi kako ginu kao mravi na pritisak vašega prsta, gubitnike, krvave i izvaljene na podu, pobjednike koji se vesele uzalud. Jer vaša su pravila – a vi ste odlučili da je jedina nagrada ulaznica za sudjelovanje u novoj rundi. To je vaš svijet. Vaš battle royale. Samo u novome Battle Royale Tycoonu!

Komentari (5)

  • MoGaming

    13.12.2018 - 12:54

    U zadnje vrijeme dosta simulatora koji se baziraju na izgled prison architect-a.

    • svraka12_LIX

      @MoGaming, 13.12.2018 - 15:11

      Ne znam baš, ja ih nisam puno vidio. Ali kod ovakvih igara meni je Prison Architect Bog i batina.

    • MoGaming

      @svraka12_LIX, 14.12.2018 - 17:52

      Ja sam vidio par već u kratko vrijeme,jedna od poznatiji ti je school simulator.

  • Strahinja Radonjic

    13.12.2018 - 13:14

    Znači, u ovoj igri gosti plaćaju da se pobiju? 😀

  • chupacabra1

    13.12.2018 - 15:30

    Ne znam, battle royale kao takav ima smisao da pobiješ sve oko sebe. Meni se to ne igra jer nema ama baš nikakvog dubljeg konteksta. Ono što slutim je da nam uskoro ide battle royale igra u singleplayeru, samo da se neki genije dosjeti jadu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?