HCL.HR

Oznaka: Tycoon igre

Otkriveno je kada počinjemo s izgradnjom ranih verzija parkova u Prehistoric Kingdom

Stjepan Fikter 27.08.2021.

Ljubitelji dinosaura koji pri tome vole graditi i zabavne parkove, od iduće godine moći će početi testirati Prehistoric Kingdom kroz Early Access program.

Iduće godine gradimo zabavne parkove u igri Park Beyond

Stjepan Fikter 27.08.2021.

Ako ste ikada htjeli napraviti ultimativni rollercoaster koji nije moguć u stvarnom svijetu, Park Beyond bi mogao biti nova virtualna igračka koja će to omogućiti.

HCL VideoZapočeo sam totalno legalan novi biznis u igri Cartel Tycoon

Filip Zorić 11.04.2021.

Sadimo neke voćkice i vrtimo neke parice – sve legalno, obećavam! Pogledajte kako Cartel Tycoon započinje i kakve mehanike pruža. Samo ne zovite policiju.

RollerCoaster Tycoon 3 dobit će svoj “remaster”

Zoran Žalac 08.09.2020.

Ovoga mjeseca izlazi Rollercoaster Tycoon 3 u svojoj Complete Edition verziji, a moći će se zaigrati na PC-u i Switch konzoli.

HCL VideoProbao sam Planet Zoo i kupio par tigrova

Igor Belan 07.11.2019.

Planet Zoo nova je igra tvoraca Jurrasic World Evolutiona koji je kod nas bio vrlo popularan pa sam ga naprosto morao kupiti. Dobili smo i primjerak za recenziju koja stiže uskoro, ali za sada bacite oko na mojih prvih pola sata u igri.

Planet Zoo ima prvi gameplay trailer, ali i datum izlaska

Hrvoje Smoljić 10.06.2019.

Prvi veseli gameplay prikaz Planet Zoo-a nam osim virtualnog izmeta Nilskog konja donosi i nikad realniji prikaz životinjskog carstva.

Railroad Corporation izgleda kao nasljednik Sid Meier’s Railroada

Hrvoje Smoljić 08.05.2019.

Railroad Corporation izlazi uskoro i omogućit će vam da punom parom sagradite poslovno carstvo kojem je glavno sredstvo transporta željeznica.

Jurassic World Evolution znatno je popularniji od Igorovog Youtube serijala

Pero Mlinar 15.01.2019.

Jurassic World nadmašio je sva očekivanja po pitanju prodaje te se pretvorio u najbrže prodavani naslov studija Frontier Development.

Napokon možete osmisliti vlastiti battle royale po želji

Pero Mlinar 13.12.2018.

Ako ste se ikad pitali zašto na tržištu nema dobrih battle royale naslova, to je vjerojatno zato jer ih niste dizajnirali vi. Sad imate priliku ispraviti tu grešku.

Probudite se ljubitelji vlakova i vlakića – najavljen je Railway Empire

Zoran Žalac 23.02.2017.

Krajem godine završit će čekanje na novu tajkunsku simulaciju željezničke tematike. Railway Empire vraća nas u Ameriku 19. stoljeća i zlatne dane kada su vlakovi bili glavni oblik transporta.

Planet Coaster prikazao najzabavniji dio svoje simulacije

Zoran Žalac 26.09.2016.

Koliko god je izazovno napraviti što veći zabavni park, toliko je zabavno i napraviti i onaj u kojemu ćete sve sigurnosne mehanizme izbaciti kroz prozor.

Party Hard Tycoon daje tešku zadaću vođenja kluba bez narodnjaka

Zoran Žalac 20.08.2016.

Partijanje će u Party Hard Tycoonu biti sporedna stvar dok pokušavate držati svoj klub klub u financijskom plusu, zadovoljnu publiku na plesnom podiju i maloljetne fufe izvan zone za odrasle.

RollerCoaster Tycoon World demonstrira kreiranje svojih ludosti

Stjepan Fikter 03.03.2016.

Kreativnost igrača RollerCoaster Tycoon Worlda bit će jedna od glavnih značajki kod dizajniranja parkova, a novi trailer je fokusiran upravo na taj segment.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?