HCL.HR

Narativna avantura Immortality stiže na PlayStation 5

Zoran Žalac 09.01.2024.   •   0 komentara


Šesnaest mjeseci nakon prvog pojavljivanja na PC-ju, Xboxu i mobilnim uređajima, hvaljena avantura Immortality dobit će svoju verziju za PlayStation 5.

Na PlayStation 5 konzolu 23. ovog mjeseca stiže interaktivna avantura Immortality, skoro 16 mjeseci nakon prvog pojavljivanja u verzijama za PC, Xbox, iOS i Android.

Immortality je igra u kojoj igrač nastoji otkriti što se dogodilo s nestalom glumicom Marissom Marcel. Proces istraživanja uključuje pregledavanje triju filmova iz njezine karijere, koji nikada nisu javno lansirani. Kako je naš Ivan u recenziji pisao:

“Igrač u Immortalityju ima zadatak skupljati i analizirati isječke iz sva tri filma i to bez obaveze poštivanja bilo kakvog kronološkog redoslijeda. Na samom početku možete odabrati bilo koju snimku iz jednog od tri filma i početi od tamo. Nelinearnost je ključna stavka i zapravo sami birate svoj put razotkrivanja misterija koji obilježava ovu ukletu filmsku trilogiju.

Napredovanje kroz ovu interaktivnu trilogiju nastranih filmova je posve neskriptirano, no na koncu ćete uvijek doći do istih spoznaja. Nemoguće je u ovoj igri pogriješiti, a ako vas znatiželja odvede u krivom pravcu, ništa strašno – najgore što se može dogoditi je to da ćete iste kadrove proći više puta.”

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?