HCL.HR

Oznaka: Interaktivni filmovi

Ubojica je uvijek jedan korak ispred u horor avanturi The Devil in Me

Zoran Žalac 28.10.2022.

U nadolazećoj igri The Devil in Me morat ćemo nadmudriti serijskog ubojicu koji sve vidi i uvijek je korak ispred svojih žrtava. No, njegov plijen ima jednu prednost – mogućnost grupnog razmišljanja.

RecenzijaImmortality

Ivan Brekalo 02.09.2022.

Immortality je novi uradak Sama Barlowa, tvorca interaktivnih “filmova” – Her Story i Telling Lies. Pročitajte naše iskustvo i doznajte kakve su to tajne misteriozne glumice Marisse Marcel.

RecenzijaSouth of the Circle

Zoran Žalac 08.08.2022.

Priča igre South of the Circle vjerojatno neće privući veliki broj igrača, ali je uz motive špijunaže i nestabilnih političkih odnosa s Rusijom itekako aktualna.

RecenzijaAs Dusk Falls

Zoran Žalac 25.07.2022.

As Dusk Falls je narativna avantura za ljubitelje serija i one koji se ne bave igranjem videoigara. I kao takva ima jako zanimljivu priču praćenu maksimalno nezanimljivim gameplayem.

RecenzijaThe Quarry

Zoran Žalac 14.06.2022.

Napaljeni tinejdžeri i nadnaravne stvari čine se kao idealna kombinacija za horor igru The Quarry. No, možemo li ju uopće zvati igrom?

HCL VideoIgramo The Quarry (EP2): Ovi klinci su mrtvi ako ovako nastave

Igor Belan 12.06.2022.

Neposluh autoritetu, divljanje tinejdžerskih hormona i jeftine ljetne romanse na prekretnici života. Začinite to uz malo krvi razmazane po licu i dobili ste drugu epizodu našeg malog serijala iz The Quarry.

Ovaj interaktivni film ima next-gen grafiku koju svi čekamo

Zoran Žalac 07.06.2022.

Korejski NCOFT najavio je Project M, interaktivni film rađen u Unreal Engine 5, koji se odlikuje filmskom razinom produkcije i živopisnom grafikom.

Najavljena je horor igra Ghosts, morat će se igrati tek poslije deset sati navečer

Zoran Žalac 10.04.2021.

U igri zvanoj Ghosts pratit ćemo televizijskog producenta istoimene reality emisije o duhovima. Igra će se moći igrati jedino poslije 22:00.

Na PC stiže još jedna PlayStation ekskluziva, ali slabo poznata

Zoran Žalac 06.04.2021.

Sljedeća igra Sonyjeve produkcije koja će se pojaviti na PC-u ipak neće biti neka od poznatih franšiza, već jedna FMV avantura iz 2019. godine.

Najavljen je film 911 Operator, donosi dramatično telefoniranje

Zoran Žalac 20.01.2021.

911 Operator – Interactive Move je sve ono što u nazivu piše – napeti triler sa snimljenim scenama u obliku interaktivne igre.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?