HCL.HR

Na PC i konzole dolazi igra po seriji Narcos

Zoran Žalac 15.03.2018.   •   5 komentara


Producenti popularne i nagrađivane TV serije Narcos za proljeće iduće godine pripremaju adaptaciju iste na PC-u i konzolama.

Escobar se smiješi – znači, bit će novaca. Naime, popularna TV serija Narcos koja se na Netflixu konzumira poput bijelog praha u modernom svijetu, dobit će svoju videoigru. Da budemo precizniji, Narcos će dobiti svoju igru za PC i konzole, s obzirom da ona mobilna postoji već neko vrijeme.

Informacije su za sada šture, ali znamo sljedeće. Igru razvija britanski tim Kuju koji se ne može pohvaliti bogatim iskustvom u samostalnoj izradi videoigara, no filmska kuća Gaumont valjda zna zašto je licencu udijelila baš njima. Znamo da će igra izaći u proljeće 2019. te da će pratiti likove koji su se pojavili u dosadašnje tri sezone Narcosa.

Prvi trailer također štedi na informacijama i u tom kontekstu je zapravo vrijedan gledanja – ionako traje svega 10 sekundi.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • CRooY3

    15.03.2018 - 18:13

    Na seriju se lako “navući”, postaneš ovisan o njoj. Nadam se da će i igra biti takva.

  • AaboOs

    15.03.2018 - 19:11

    Scarface: The World Is Yours je bila super igra, a bilo bi fora daova ima neki element građenja carstva sa rpg elementima open world tipa.

  • esse

    15.03.2018 - 20:18

    nista od toga ..

  • goldfinger

    15.03.2018 - 20:39

    Serija je vrhunska,a što će biti od igre-tek ostaje za vidjeti…Ali me živo zanima kako će to izgledati.

  • funky0308

    16.03.2018 - 21:35

    Hmm..kakva ce to biti igra?! Da idu u RPG? Pa u tome bi se utopili i puno puno veci. Sad kada izadje kopija Guns Gore and Canolle..haha 🙂 Nemam pojma kalva je igra na mobitelima (mogu samo zamisliti svu tu raskos i divotu..) ali bas me zanima sta ce oni to nama napraviti. Usput, Zoki bas je dobar tekst. Igor ce te morati dobro cuvati u prijelaznom roku. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?