HCL.HR

Nasljednik Suikoden igara odgođen je za 2024. godinu

Zoran Žalac 28.07.2023.   •   4 komentara


Nakon tri godine razvoja stigla je obavijest kako nadolazeći JRPG zvan Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes ipak nećemo igrati u 2023.

Rano je još za otvaranje sezone odgoda, ali možda se njezin početak malo nazire. Danas je stigla obavijest kako je za proljeće 2024. godine pomaknut JPRG naslov Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes.

Developeri navode kako nakon tri godine razvoja ipak trebaju još vremena da dovrše igru, ali da su definitivno ušli u finalnu fazu razvoja. Novu prezentaciju igre imat ćemo u devetom mjesecu na Tokyo Game Show sajmu.

Eiyuden Chronicles inače nam dolazi od ekipe zaslužne za nekadašnji serijal Suikoden. Ovaj spoj 2D likova na 3D okolišu ispričat će nam priču o dvojici prijatelja koje su rastavile suprotne ideologije. U igri ćemo sa sobom moći povesti postavu od čak stotinu likova, što ljudskih što životinjskih, od kojih će svaki imati neku svoju priču.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • Monster Tamer

    28.07.2023 - 17:53

    Ajoj, ma nema veze. Bude igra izašla.

  • Blackbeard

    28.07.2023 - 19:39

    Za predpostaviti je bilo, ali nazalost tako je kako je, ali ipak bolje je ovako da sve ispoliraju i onda izbace kako treba igru. Ali jedva cekam ovo zaigrat. Suikoden igram jos od PS1 i na PSP Emulatoru igram Genso Suikoden: Tsumugareshi Hyakunen No Toki koji je izasao samo u Japanu.

  • Blackbeard

    29.07.2023 - 01:56

    Uuuu legendo, idem malo provjerit šta ima,a ta Digimon igra,ako je još ima,bit će nešto najljepše što mi se desilo do sad u ovoj godini,jer sam mislio da je nikad u životu neću moć zaigrati 😁

  • Monster Tamer

    29.07.2023 - 20:37

    Aha, vidim da mi je komentar obrisan. Isprike sa moje strane. Nisam znao da se ne smiju spominjati ROM stranice.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?