HCL.HR

Naughty Dog ne planira novi Jak and Daxter

Zoran Žalac 06.02.2012.   •   4 komentara


Razvojni tim Naughty Dog razmatrao je novi nastavak Jak and Daxter serijala, no naposljetku je odustao od njega na temelju zaključka da to ne bi bila igra kakvu bi fanovi željeli vidjeti.

Jak and Daxter serijal ponovno je aktualan zahvaljujući HD kolekciji koja izlazi ovog mjeseca. Međutim, fanove serijala mnogo više zanima mogućnost pojave novog nastavka. Razvojni tim Naughty Dog oglasio se po tom pitanju, ali vijesti nisu baš optimistične. Naime, predsjednik tima Evan Wells potvrdio je kako je tim razmatrao ideju o novom nastavku Jak and Daxtera – pokušali su za taj nastavak iskoristiti znanja stečena Uncharted igrama.

No pokazalo se da narativne tehnike Uncharteda ne sjedaju baš najbolje u Jak and Daxter svijet, te je zaključeno da bi takav nastavak odbio fanove od serijala. Ipak, to ne znači da eventualnog nastavka neće biti. Naughty Dog tvrdi da sada nije pravo vrijeme za njega, no kako tim ima budućnost pred sobom, nije nemoguće da će se jednog dana vratiti serijalu koji ih je proslavio.

Komentari (4)

  • The Last of Us

    06.02.2012 - 20:10

    šteta, trenutno su zaokupljeni naslovom The Last of Us al izgleda da Naughty Dog
    ne može izbacit lošu igru

  • Nermo

    06.02.2012 - 20:32

    Igra moje mladosti. Sjećam se otišao bih do frenda gdje bi smo igrali po čitav dan i to bez memory carda i sutra opet isto 🙂

  • PR0MATRAC

    07.02.2012 - 11:58

    – mnoge godine su vec prosle, nostalgija je prisutna kad se sjeim tih prekrasnih krajolika i 'otvorenih' prostora 🙂 sati su prolazili u toj igri za PS2 konzolom, dani su prolazili

  • The Last of Us

    07.02.2012 - 13:30

    odigrao prvi dio al HD kolekcija se nabavlja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?