HCL.HR

Naughty Dog skriva detalje o novom Unchartedu negdje na internetu?

nebel 04.03.2014.   •   1 komentara


Čini se da kreatori Uncharteda i The Last of Us žele da se bacimo u potragu o nekakvim tajnama koje su porazbacali po internetu i koje još nitko nije našao. Ima li to veze s novim Unchartedom?

Naughty Dog nam nešto skriva, a već im postaje čudno da te tajne još uvijek nitko nije pronašao.

“Iznenađen sam da još uvijek nitko nije našao neke od tajni koje smo ostavili po internetu”, rekao je web developer u Naughty Dogu Jason Paul u obliku komentara na ovaj blog post gotovo kao izazov dežurnim internet detektivima.

Još nije poznato o čemu to Paul priča, ali budući da je njegov komentar ostavljen prilikom razgovora s fanovima o budućim planovima za Uncharted serijal i The Last of Us, jasno je da se te tajne odnose na jedno ili drugo. Ipak, novi Uncharted je izgledniji kandidat za to budući da The Last of Us već ima jedan DLC na putu (multiplayer DLC), a novi Uncharted je najavljen za PlayStation 4 još krajem prošle godine bez ikakvih detalja. Čak ne znamo ni finalni naziv igre.

Tko zna, možda je upravo taj naziv skriven negdje u kodu neke web stranice koju je napisao gospon Paul, a možda pokraj njega stoji i datum kada će Naughty Dog i Sony službeno najaviti novi nastavak. Ako je tako, nešto nam govori da je taj datum postavljen za vrijeme održavanja E3 sajma ovoga lipnja. Bilo kako bilo, ako pronađemo koju od tih tajni javimo vam odmah kroz novu vijest.

Komentari (1)

  • Lord Sauron

    04.03.2014 - 17:06

    Slutim da bi se novi nastavak mogao zvati Golden Hind, po brodu Sir Francis Drake-a. 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?