HCL.HR

Nauticrawl će nas naučiti upravljati enigmatičnim strojem

Stjepan Fikter 14.08.2019.   •   0 komentara


Laži i obmane koje viđamo u ZF serijama kada je u pitanju brzinsko učenje upravljanja nepoznatim svemirskim letjelicama prekinut će Nauticrawl i pokazati kako to nije jednostavan zadatak.

Ponekada život jednostavno nije pravedan. To će nam demonstrirati i Nauticrawl u kojemu će nas ubiti atmosfera planeta ako ne svladamo upravljanje misterioznim strojem čije nas pokretanje istovremeno može stajati glave.

Ova interesantna ideja djelo je usamljenog developera imena Andrea Interguglielmi, a službeni opis kaže kako plan bijega s planeta može uspjeti s pravom količinom eksperimentiranja. Povlačenje poluga, preusmjeravanje energije, hakiranje uređaja, otkrivanje komunikacije samo su dio veće zagonetke koju će igra staviti pred nas.

No, za razliku od ZF serija u kojima likovi u minuti nauče upravljati nepoznatim letjelicama, ovdje će eksperimentiranje značiti umiranje, ali i skupljanje novog iskustva koje će puno značiti u novom pokušaju pokretanja stroja. Nešto kao Dark Souls, ali na jednoj lokaciji u kojoj su protivnici ekrani, poluge i drugi elementi u kokpitu.

Nauticrawl trebali bi zaigrati idući mjesec, točnije 16.09. na PC-u.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?