HCL.HR

Navodno je u izradi još jedna igra s Marvelovim junakom

Zoran Žalac 04.08.2022.   •   2 komentara


Nakon neslužbenih informacija o navodnoj igri Black Panther stižu nove glasine o tome da će virtualnu avanturu dobiti još jedan Marvelov junak.

Neuspjeh igre Marvel’s Avengers očito nije nanio štetu Marvelovoj franšizi jer glasine o novim superherojskim igrama niču kao gljive poslije kiše. Prošlog smo tjedna čuli jednu takvu glasinu da Electronic Artsov novi studio priprema igru prema predlošku Black Panthera. Iz istog izvora sad pak stiže druga glasina – da to nije jedina superherojska igra koju Electronic Arts priprema.

Novinar Jeff Grub sad je na podcastu Game Mess izjavio kako je čuo da EA radi na još jednoj single-player igri s Marvelovim likom. Nije rekao kojim, no na to se nadovezao drugi leaker Tom Henderson, tvrdeći da je čuo kako se radi o Iron Manu.

Ništa još nije potvrđeno tako da sve to uzmite s dozom rezerve. No, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti može li itko popraviti negativni imidž koji Iron Man ima u gamingu. Zadnja igra bila je Iron Man VR koja je bila tek prihvatljiva. Prije toga je trilogija Iron Man filmova imala svoje prateće igre i doslovno se nije znalo koja je gora od koje.

Komentari (2)

  • mamojebac

    04.08.2022 - 18:53

    Može!

  • kebbab

    04.08.2022 - 22:41

    Mislim da malo pretjeruju s tim Marvelom. Nemam ništa protiv Marvela ali neka prave malo kvalitetnije igre, neka si uzmu više vremena. Marvels Avangers nije bila toliko loša igra kao koncept ali izvedba nije bila dobra. Guardians of the Galaxy nisam još stigao igrati a taj Marvels Midnight Suns što dolazi 7.10.2022 (čudno da se ništa ne piše o njemu) mi ne uljeva nadu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?