HCL.HR

Navodno je u razvoju nova Game of Thrones igra… južnokorejske produkcije

Zoran Žalac 29.04.2024.   •   4 komentara


Ako je vjerovati friškoj glasini, južnokorejska tvrtka Nexon priprema MMO igru u svijetu romana iz sage A Song of Ice and Fire.

Pripremite se, zima stiže! Ili tako barem kaže ekipa s portala Redanian Intelligence koja je navodno načula da je u razvoju MMORPG igra smještena u svijet Game of Thronesa.

Sve je to još na razini glasine, ali izvor navodi kako je prava na igru dobila južnokorejska tvrtka Nexon. Po njihovim saznanjima, igra bi se trebala odvijati na Sjeveru za vrijeme vladavine Roosea Boltona, s poznatim lokacijama poput Winterfella i velikog zida. Nije isključeno da će bi ostale regije mogle biti dostupne (možda kroz ekspanzije?), ali za sada se spominje samo akcija na sjeveru.

Također se navodi kako će igrač preuzeti ulogu novog lika kojeg nije bilo u seriji niti u književnom predlošku. Glumci iz serije navodno neće reprizirati svoje uloge.

Tek treba vidjeti ima li ovdje ikakve istine ili nema, ali bi svakako bilo interesantno da dobijemo neki visokobudžetni Game of Thrones projekt u svijetu videoigara. Dok se serija uspješno razgranala s spin-off projektima, videoigre nisu bile takve sreće. Imali smo samo jednu prosječnu Game of Thrones igru iz 2012., a potom Telltaleovu epizodnu avanturu iz 2015. Nijedna od njih nije ostvarila zapažen rezultat.

Komentari (4)

  • Hadvar

    29.04.2024 - 08:44

    Ugh… Sve za brzu lovicu.

  • superdeda2000

    29.04.2024 - 08:59

    Telltaleova je meni bila odlična priča

  • Agent-123

    29.04.2024 - 10:33

    Do jaja

  • alan40rt

    29.04.2024 - 13:28

    Em su iz serije napravili sapunicu em ni od ovog ništ ne očekujem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?