HCL.HR

Netflix je lansirao aplikaciju koja je kontroler za igranje

Zoran Žalac 11.08.2023.   •   1 komentara


Netflixova nova aplikacija za iOS platformu sugerira kako bi njihova ponuda igara jednoga dana mogla biti proširena naslovima koji nisu samo mobilne produkcije.

Netflix Game Controller nova je aplikacija na platformi iOS i sve je ono što joj piše u nazivu – kontroler za igre. Samo još uvijek nije jasno za koju namjenu i za koje igre – jer se čini da još nijedna nije podržana.

Prema opisu aplikacije može se iščitati kako će ona služiti za igranje igara s Netflixove pretplate na televizoru. Naime, sve dosadašnje igre u Netflixovoj ponudi izvode se jedino na mobilnim uređajima. Moguće je stoga da će Netflix u budućnosti ponuditi opciju streaminga igara, u kojem bi slučaju mobilni uređaj s ovom aplikacijom bio pretvoren u “kontroler”.

Takva opcija otvara i mogućnost da Netflix jednoga dana u ponudu uvrsti i igre koje nisu rađene za mobilne uređaje. Znamo već sada da u razvoju imaju visokobudžetne projekte, uključujući jednu igru koju razvijaju za PC platformu.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Prcinho

    11.08.2023 - 14:04

    Bolje neka Netflix lansira neke dobre filmove i serije, za sto su originalno i zamisljeni i neka se posvete tome 100%. Njima je zakon neki dan dosao na Netflix film Venom iz 2018. koji su vecinom svi pogledali. Samo gluposti tamo davaju a milijune zaraduju. Bolje da energiju usmjere da nam daju nove filmove i serije za sto ih i placamo, a neka kontrolere i buba svabe ostave ljudima i firmama koje su namjenjene za to. Nego zinuli za lovom pa gledaju jos kako mogu koji milijuncic ugrabiti preko gaminga, dok im je hit i premijera u 2023. film iz 2018. a ima jos i starijih kako filmova tako i serija.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?