HCL.HR

Netko je navodno otkrio kako bi se mogao zvati nastavak Zelda: Breath of the Wilda

Zoran Žalac 29.03.2022.   •   1 komentara


Jedan je novinar otkrio navodni naziv nastavka igre The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Kako kaže, naziv je vezan uz tematiku dualnosti.

Netko bi se mogao našaliti kako su iz Nintenda osmislili cijelu novu igru iz serijala The Legend of Zelda prije nego su se odlučili za njezin naziv. Već dvije godine sljedeću Zeldu tako zovu “Sequel to … Zelda: Breath of the Wild“, što je dakako privremeni naziv i naznaka da nećemo imati Breath of the Wild 2.

Čemu skrivanje naziva? Kako otkriva novinar Paul Gale, pozivajući se na svoj izvor iz Nintenda, podnaslov igre bit će usko vezan s glavnom temom, a to je dualnost. Prema njegovim saznanjima, u razmatranju je bio naziv igre Zelda: Breath of Duality, iako nije siguran je li se to u međuvremenu promijenilo.

Tema dualnosti navodno obuhvaća sukob prošlosti i sadašnjosti, tame i svjetlosti, oprečnost između Linkovih mogućnosti na tlu i u zraku, itd. Oprečne boje i suprotstavljeni dizajn lokacija već nam su nam bili sugerirani u prvom traileru za igru, no dok Nintendo ne potvrdi puni naziv, sve su ovo i dalje nagađanja.

Komentari (1)

  • GameKritik

    29.03.2022 - 12:14

    Delayed to summer 2023.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?