HCL.HR

New 3DS i 3DS XL sljedeći mjesec dolaze u Europu

Igor Belan 15.01.2015.   •   2 komentara


Nakon uspješnog lansiranja u Japanu, Nintendo je konačno objavio datum izlaska novih modela 3DS konzola na europsko tržište.

Kroz jučerašnju Nintendo Direct video prezentaciju, Nintendo je konačno objavio datum izlaska novih modela 3DS konzola na europsko tržište.

Iako nije u potpunosti jasno hoće li na isti datum biti dostupni i u hrvatskim trgovinama, modeli naziva New 3DS i New 3DS XL službeno dolaze u europske trgovine 13. veljače.

Obje verzije sadrže dodatni C-stick za analognu kontrolu, poboljšano iskustvo igranja uz upaljeni 3D efekt koji se sada ne “lomi” kada pomičete glavu te ugrađeni NFC za komunikaciju s Amiibo figuricama.

I jedna i druga konzola imaju i nešto napredniji procesor koji omogućuje ugodniji gameplay te brža učitavanja, ali i mogućnost da igrate neke naprednije igre razvijane ekskluzivno za 3DS konzole s “New” oznakom u nazivu. Prva takva igra je port popularnog RPG-a za Wii, Xenoblade Chronicles.

Komentari (2)

  • brlja

    16.01.2015 - 09:58

    Zanima me u kojim to trgovinama bi se moglo kupit u Hrvatskoj? Neznam ni jednu osim Algoritma, a tamo nove igre za wii u nisu dosle od izlaska konzole. Da li netko zna koja nasa trgovina ima aktualne nintendove proizvode?

  • Tanelorn

    16.01.2015 - 12:26

    Svijet medija ih zna imat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?