HCL.HR

Najavljen Nidhogg 2 i još je čudniji nego original

Zoran Žalac 30.09.2016.   •   0 komentara


Dvodimenzionalno mačevanje vraća se u novoj igri s drugačijim vizualnim stilom, ali i dalje vrlo brutalnim prikazima smrti.

Nidhogg-2-1

Originalni Nidhogg bio je indie dragulj koji nas je početkom 2014. podsjetio na najbolje dane primitivnih pikseliziranih igara s Atarija. Dobro, teško je te dane uopće nazvati najboljima, ali Nidhogg je svojom idejom 2D mačevanja za dvoje igrača ponudio nešto unikatno te je privukao znatan broj igrača. Nastavak samim time nije bio ni upitan, a jučer je službeno otkriven.

Nidhogg 2 nadovezat će se na poznatu mehaniku prelaženja levela tako da dođete do njihovog kraja kako god znate i umijete, ovoga puta sa širim arsenalom oružja koje uključuje lukove i sjekire, između ostaloga. Potvrđeni su lokalni i online multiplayer modovi, a prikazan je i novi vizualni stil u duhu 16-bitne ere 90-ih godina.

Nidhogg 2 je u planu za 2017. godinu. Platforme nisu potvrđene, no računajte da će sigurno izaći za PC, a s obzirom da je original zaživio i na konzolama – možda i za te platforme.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?