HCL.HR

Nikola Jokić najbolje je ocijenjeni košarkaš u NBA 2K24

Zoran Žalac 10.08.2023.   •   16 komentara


Srpski košarkaš Nikola Jokić u novoj igri NBA 2K24 postao je najbolje ocijenjeni igrač s ukupnom ocjenom 98, ujedno i jedan od najbolje ocijenjenih otkako je NBA 2K serijala.

2K Sports je objavio top listu deset najboljih košarkaša u nadolazećoj igri NBA 2K24. Ni na čije iznenađenje, na vrh liste zasjeo je srpski košarkaš Nikola Jokić koji je imao sezonu za pamćenje.

Jokić je već u prošlogodišnjem izdanju NBA 2K serijala bio jedan od najbolje ocijenjenih košarkaša. Sveukupna ocjena u početku mu je bila 96, pa u ažuriranju porasla na 97. U ovogodišnjem izdanju Jokić je jedini igrač u igri s ocjenom 98, a nakon dugo vremena nitko više nema ocjenu 97.

Evo kako za sada izgleda lista najboljih u NBA 2K24:

  1. Nikola Jokić (Denver Nuggets) – 98
  2. Giannis Antetokunpo (Milwaukee Bucks) – 96
  3. LeBron James (Los Angeles Lakers) – 96
  4. Joel Embiid (Philadelphia 76ers) – 96
  5. Kevin Durant (Phoenix Suns) – 96
  6. Stephen Curry (Golden State Warriors) – 96
  7. Luka Dončić (Dallas Mavericks) – 95
  8. Jayson Tatum (Boston Celtics) – 95
  9. Jimmy Butler (Miami Heat) – 95 OVR
  10. Devin Booker (Phoenix Suns) – 94

Označeno sa: ,

Komentari (16)

  • MAJSTOR RINGO

    10.08.2023 - 13:10

    Zasluzeno, dvostruki zaredom MVP, MVP finala i osvajac NBA prstena za sezonu 22-23, JOKER💪💪💪

    • Darac83

      @MAJSTOR RINGO, 10.08.2023 - 19:53

      Slažem se.

  • Susjed

    10.08.2023 - 13:22

    Zasluzeno, dvostruki zaredom MVP, MVP finala i osvajac NBA prstena za sezonu 22-23, JOKER💪💪💪

  • IgorBiH

    10.08.2023 - 13:41

    U samoj igri nije najkorisniji jer se traži brzina, eksplozivnost i skočnost. To kako on igra, njegove finese, to baš ne pali, zato ga rijetko ko i igra . A. Davis će uvijek biti bolja opcija online. U stvarnosti je naravno druga priča.

    • DjokaBA

      @IgorBiH, 10.08.2023 - 14:14

      Jeste tesko da se koristi u igri, u pravu si.

    • thaares

      @DjokaBA, 10.08.2023 - 16:17

      Ko igraci tipa lewandowski i Ibrahimović na fifa-i…uvik ce speed demoni bit bolji pick

  • Daky_13

    10.08.2023 - 21:46

    Jokara King nije samo među najboljim igračima nego i jedan od najinteligentnijih tačnije jeb..Amere u zdrav mozak

  • Gastarbajter

    10.08.2023 - 21:53

    Zasluženo. MVP!

  • Oblakoder

    11.08.2023 - 08:29

    Zasluzeno, ubedljivo najbolji evropski igrac koji je ikada igrao u NBA.

    • Darac83

      @Oblakoder, 11.08.2023 - 09:57

      Diskutabilno, ali igra prekrasno, školski, bez glupih preseravanja, precizno, lagano, ubija šta je, je…

    • MAJSTOR RINGO

      @Darac83, 11.08.2023 - 13:38

      Da, moze se raspravljati, ajde da gledamo skroz objektivno, ne navijacki, mislim da se jedino moze porediti sa Dirkom. Dirk je imao izuzetno dugu NBA karijeru, nisam guglao, ono sto znam, mozda cu pogresiti, on je krenuo pocetkom 2000-te u Dalasu, igrao zaista dugo, za to vreme, osvojio je prsten mislim 2011, bio MVP finala, i jos jednom MVP regularnog dela. Za ostalu statistiku bi trebalo guglati. Jokic u NBA igra 8 godina, za to vreme kao sto sam napisao gore ako gledamo samo taj parametar, je zaista najbolji evropski kosarkas koji je igrao u NBA, Jokic je poobarao jos neke veoma stare rekorde. Druga poredjenja sa Dirkom mislim da ne bi bila sasvim na mestu, jer Jokic jos uvek je aktivan igrac, sa 28 god. Ako ga zdravlje posluzi moze jos mnogo toga napraviti. Dodao bih jos jedno samo, ovaj prsten ima dodatnu tezinu, jer osvojito ligu sa ekipom Denvera koja je ono pa blago receno prosecna ekipa, je zaista parekselans uspeh i dostignuce.

    • fica11

      @Oblakoder, 12.08.2023 - 01:07

      Zasad nije još ni ubjedljivo bolji od Giannisa a kamoli od Dirka koji je osvojio jedan od najboljih prstenova svih vremena

  • Ggbball

    11.08.2023 - 15:56

    Dobro,
    Sad malo pretjeruješ prosječna ekipa ove godine definitivno nisu jamal murray michaeo portter junior ni aron gordon prosječni igrači još odlično 3 and D igrači bruce brow i kcp plus šira i klupa i sve od večine lige jako dobra ekipa i odlično ukomponirana. Ako je ko tu bija prosječan tj ispod prosječan je ekipa miamija koja je s njima igrala finale i realno nije tribala ni igrat boston je imao teški brain fart u konf finalu a i sami su si za to krivi ali definitivno bi bili teži i gori matchup za nuggetse. Stoga neoduzimam od Jokićevoh uspjeha lik je fenomenalan igrač a čini se i super lik na prvu ali sad reč da je ekipa bila prosječna definitivno nije. Ove god im je sa zdravim murrayem i portterom plus gordonom koji je odlična 4oka pogotovo obrambeno i koji je radija posla puno koji se nevidi u statistici odrađiva najbolje plus par veterana iskusnih ala jef green bila najbolja šansa za osvojit taj naslov i osvojili su ga. To šta su ih glupi Amero i njihovi veliki “analitičari” otpisivali je njihova glupost. Jedini koji ih nije je Charles Barkley i čovik je bija realan i upravu. Stoga def prosječni ne zaslužen naslov da Jokić najbolji daleko od svih njih ali ostatak jako dobar sa par iznadprosječno kvalitetnih igrača

    • MAJSTOR RINGO

      @Ggbball, 11.08.2023 - 21:25

      Pa jeste druže, mislim ako vidimo kroz istoriju ucesca u NBA, Denver je imao bas skromne rezultate. Koliko je to generalno prosecna ekipa govori i to da je Jokic prvi igrac Denvera koji je proglasen za MVP, i prva titula uopste. Ako izuzmemo Jokica, Denver nema bas neka zvucna imena u svojoj fransizi, mahom su to nepoznata imena siroj populaciji van USA. Naravno ne zelim da ponizavam ostale igrace Denvera, ali jedini koji je ajde vredan pomena i iznad proseka je Marej, i eventualno Gordon, ostali ni u top 50. Barem sto se neke statistike tice.

    • Ggbball

      @MAJSTOR RINGO, 11.08.2023 - 21:39

      Pa ti sad vadiš cili povjest kluba ako ćeš tako je ali generalno ove sezone su meni osobno a pratim NBA i košarku općenito top 5 ekipa i meni su osobno bili top 3 za osvojit prvi mi je bija Milwakee oni su zakazali drugi Boston a treći Nuggetsi pošto ova prva 2 nisu uspila doć do finala zaustavljeni bili sa obe strane od miamija 3 najbolja ekipe po meni osvojila i zasluženo sad kroz povjest ekipe nisu imali loše ali nikad šampionske. A i šta će ti više od murraya i gordona uz odlične role play igrače. Imaš najboljeg centra playmekara i ekipu koja se konstantno miče jer znaju da će dobit balun od njega ako se miču odličnu konstruiranu ofenzivnu a sa brownom gordonom i kcp imaju obranu vrlo dobro a po visini jedne od viših ekipa protiv svih ekipa imali mismatch situacije jedino ka šta sam reka po mom mišlhenu da su bili sa Bostonom u finalu bija bi im zajebaniji matchup

  • MAJSTOR RINGO

    11.08.2023 - 22:23

    Pa dobro slazem se u sustini, zbog toga titula ima dodatno na tezini, gde ih je nosio Jokic i jos par igraca samo u ogromnoj meri. Velika sreca je sto su ih zaobisle povrede, cudo, s obzirom koliko je duga i naporna sezona. Moram da napravim malu paralelu, posto sam navijac Partizana, Zeljko je slicno igrao sa skracenom rotacijom, u velikoj meri, 6-7 igraca uglavnom su provodila preko 30 minuta debelo na terenu, slicno kao Denver. Ako pratis Evroligu verovatno znas sta se sve izdesavalo u nakaut fazi cetvrtfinala sa Realom, koliko smo eto bili blizu plasmana na FF. I umalom cudu, posle bi bilo sve moguce, pa i titula 🙂. Mislim tesko mi je kada se opet setim toga. Hocu da kazem da smo imali srece, prosli bez povreda, koliko znaci jedan igrac Panter recimo ili Lesor, suspenzije. Malo mi je zao i krivo eto sto u ABA recimo nema jos nekih klubova iz Hrvatske recimo koji ce biti barem malo konkurentni Partizanu i Zvezdi. Time bi liga bila jos interesantnija za gledanje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?