HCL.HR

Nintendo će (preko)sutra prikazati igre koje stižu ove zime

Zoran Žalac 22.09.2021.   •   7 komentara


Nintendo je za petak najavio novu epizodu svog Nintendo Directa koja će trajati otprilike 40 minuta.

Sljedeća Nintendova prezentacija igara održat će se u petak u ponoć po centralnom europskom vremenu. Onda kad su samo najgora djeca još budna. Novi će Nintendo Direct trajati otprilike 40-ak minuta te će se fokusirati na igre koje ove zime dolaze na Switch.

U prijevodu, ne očekujemo najave novih igara, a nije izgledno ni da ćemo vidjeti The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 ni Bayonettu 3.

Što je onda u planu i programu? Nadolazeće Nintendove igre za jesen i zimu su Metroid Dread, Super Mario Party Superstars, Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl, Pokemon Legends: Arceus, a ekskluzivan za Switch bit će i Shin Megami Tensei V. Izgledno je da bismo mogli dobiti datume izlaska za indie hitove kao što su Fall Guys, Disco Elysium i Outer Wilds, koji su već ranije najavljeni za Switch.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • Wolfman

    22.09.2021 - 16:40

    Inače, zima traje do ožujka 2022. 😀

  • Wormuri

    22.09.2021 - 16:57

    Ne sječam se kada sam zadnji put toliko iščekivao igru kao što jedva čekam Metroid Dread. Osobno obožavam Metroidvaniu kao žanr dok mi je sam Metroid jedan od najomiljenijih serijala (ako ne i najomiljeniji) i vidjeti da nakon 19 godina izlazi novi nastavak, da se priča nastavlja, još k tome da se radi o Dreadu, nazivu koji se prvi put pojavio u glasinama prije otprilike 16 godina je too good to be true, but it is true! Volim ja i ostale igre kaj Nintendo (zanima me kaj budu preksutra pokazali), Sony i Microsoft daju, al Metroid mi je osobno vrh!

  • Dicksuckulla

    22.09.2021 - 17:12

    Jedva cekan Metroid. Zelda je jos predaleko, a samo bog zna sta je sa Bayonetton. Ali Metroid ce se ispeglad do kraja godine. Samo da kontrole stave na d pad, a ne na gljivu ka sta su napravili sa Samus returns, ne znan jesu li sta rekli po tom pitanju.

  • Hadvar

    22.09.2021 - 17:25

    Da bar izbace zadnje dvije bayonette na pc.

    • Demon90

      @Hadvar, 23.09.2021 - 02:03

      Prva bayonetta je dostupna na pc-u već jako dugo

    • Hadvar

      @Demon90, 23.09.2021 - 08:13

      Znam. Mislim da dvojku i sad nadolazecu trojku.

  • manic_saltshaker

    22.09.2021 - 20:37

    Nadam se da ce biti i nekih ugodnih vec nenajavljenih iznenadenja. Zasad imam sve igre koje zelim odigrati na Switchu, ali osobno se najvise veselim dolasku Tetris Effect Connected, ultimate comfort game. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?