HCL.HR

Nintendo će ubuduće nuditi isprobavanje cijelih igara, prva na redu je Mario Tennis Aces

Pero Mlinar 01.08.2019.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Game Trials bit će Nintendova usluga na kojoj će se prije kupnje moći isprobavati različiti naslovi. Za početak, Mario Tennis Aces.

Može se reći da će 7. 8. biti veliki dan za Nintendo. Tada će na Nintendo na Switch platformi pokrenuti Game Trials program isprobavanja igara na određeno razdoblje. Gotovo odmah sam se sjetio djetinjstva; crnih diskova s demo naslovima, ubacivanja u konzolu, veselja. No, Game Trials jest zapravo za još jedan stupanj bolja stvar – ovdje se mogu isprobati kompletne igre.

Dobro, nisam sasvim iskren, te su “igre” zapravo jedna igra, barem za početak. Od 7. do 13. 8. tako će besplatan biti Mario Tennis Aces. Što dolazi poslije toga još se ne zna, kao što niti kako će izgledati sama usluga. Recimo, u Japanu se najprije nudi Captain Toad: Treasure Tracker, a ne Mario Tennis Aces, kao što je slučaj u Europi. Hoće li onda taj naslov kasnije biti ponuđen, to zasad ne znam, jer nisam pronašao ništa što bi mi dalo nekih naznaka o tome.

Doduše ima jedna caka – da biste isprobali igru u Game Trialsu, morate biti pretplaćeni na Nintendo Online uslugu, što vam je četiri eura mjesečno. Samim time, isprobavanje igre nije besplatno u punom smislu riječi – nešto ipak trebate platiti.

U bilo kojem slučaju, osim što će privremeno biti ponuđen besplatno, Mario Tennis Aces u istom će periodu (a i tjedan dana kasnije) biti ponuđen za cijenu 33% nižu od redovne.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Masterchief

    02.08.2019 - 08:31

    Napokon će se taj Online isplatiti kupiti… Samo im je malo dugo trebalo.

  • tomekplejka89

    02.08.2019 - 12:19

    Ali da na cijeloj generaciji nema tenis igre u stilu top spina…e to mi je nevjerovatno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?