HCL.HR

Nintendo ni ove godine neće održati konferenciju na E3 sajmu

Zoran Žalac 28.04.2017.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Iako će imati hrpu igara za prikazati, Nintendo će na E3 sajam ove godine doći kao i prošlih nekoliko puta – bez velike konferencije za javnost.

super-mario-odyssey

S obzirom da Nintendo ima potrebu dokazati se potencijalnim kupcima Switch konzole ponudom svojih igara za tu platformu, bilo je očekivano da će se na E3 sajam ove godine vratiti u velikom stilu – uz konferenciju za širu javnost. Međutim, japanska tvrtka potvrdila je kako od toga ponovno neće biti ništa.

Za sada još nije poznato s kakvim će programom Nintendo nastupiti na E3 2017 sajmu, ali je barem jasno da će ondje biti prisutan, zajedno sa svojim igrama. Prethodne tri godine Nintendo je umjesto klasične E3 konferencije kakvu drže sve veće tvrtke održavao unaprijed snimljenu emisiju Nintendo Direct te emitirao Nintendo Treehouse program s dužim prezentacijama igara izravno sa svog prostora za izlaganje.

Ove godine zvijezda Nintendovog programa svakako bi trebao biti Super Mario Odyssey, prva “prava” 3D Mario igra još od Mario Galaxyja 2 za stari Wii.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • ShadowZer4o

    28.04.2017 - 11:33

    “prva prava 3D Mario igra još od Maria 64” oke, ovo mi je totalno čudna izjava. Sunshine je bio direktan nastavak na 64, s istom filozofijom igra. Na wii-u su promjenili stil, vise stavili fokus na čisti platforming ali i dalje je bila “čista 3d” platformerska igra. Veća promjena stila je došla s 3d Worldom (nisam igrao pa nemogu govorit) ali to su sve bili pravi 3d platofmeri za konzole. Pristup je bio totalno drugačiji ali sve su bile odlične igre.

  • Goran1234

    28.04.2017 - 17:48

    Majko moja… “prvi pravi 3d Mario nakon Maria 64″… ?

    • Igor Belan

      @Goran1234, 28.04.2017 - 19:01

      Ne znam baš što je Zoran htio reći tom izjavom, ali svakako ne drži vodu – istina da je Mario 64 vrlo specifičan po izvođenju, ali Galaxy 1 i 2 lagano upadaju u vrlo sličnu kategoriju “izvođenja” 3D platforminga. Pretpostavljam da je aludirao na 3D World i 3D Land koji su bili svojevrsni “filler” u 3D Mario igrama i iako su odlične igre same po sebi, ne bismo ih baš stavili u isti “ja sam velika 3D igra” koš kao Galaxy, Sunshine i 64.

    • Goran1234

      @Igor Belan, 28.04.2017 - 19:31

      Ma to svakako…ma nista negativno…nitko nezna sve…ozbiljan ste i praćen portal,pa mi je zato bilo čudno….Neznam ni ja naravno sve,ali opet ako čovjek nije siguran,pita,provjeri,informira se i sl…

    • Oblakoder

      @Igor Belan, 28.04.2017 - 20:22

      Ja mislim da se Zalac odao picu,da voli nocni zivot i da su mu kriticni dani petak i subota 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?