HCL.HR

Nintendo izdao upozorenje: “Pazite da si ne razbijete televizor”

Zoran Žalac 28.04.2022.   •   2 komentara


Nintendo je pred izlazak igre Nintendo Switch Sports upozorio korisnike da prilikom igranja drže razmak od televizora i da oslobode prostor oko sebe.

Nintendovi Wii kontroleri uništili su dosta televizora u vrijeme kad je kontroliranje igara pokretom bila nova stvar. Petnaestak godina kasnije stiže svojevrsni nasljednik Wii Sportsa za Nintendo Switch, koji će se također upravljati mahanjem Joy-Con kontrolerima. Nintendo je stoga za Switch Sports objavio upozorenje – poštujte razmak i držite se barem dva metra dalje od televizora dok igrate.

Dobro, ne spominju baš dva metra, ali su ozbiljni oko upozorenja. Iako je Nintendo Switch Sports igra koja je dobno prilagođena i za djecu, u Nintendu navode da ju djeca ne bi smjela igrati sama nego da bi roditelji trebali nadgledati njihovo igranje.

“Molimo vas budite oprezni da ne udarite djecu dok zajedno igrate Nintendo Sports” – poručuju iz Nintenda.

Kako je onda najsigurnije igrati Nintendo Switch Sports? Nintendo kaže kako se trebate pobrinuti da oko sebe nemate ništa što biste mogli udariti, a vezice na Joy-Con kontrolerima su tu s razlogom – treba ih stegnuti oko ruke da vam kontroler ne bi slučajno odletio prema televizoru. Znalo se to događati.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Fenner

    28.04.2022 - 12:29

    Da, najbolje da iznajmimo neku halu!

  • Count de Money

    28.04.2022 - 14:07

    Tako se štite od tužbi, a ljuti rival Sony će prodati barem malo manje televizora hehe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?