HCL.HR

Nintendo je otkrio sve što želite znati o Animal Crossing: New Horizons

Zoran Žalac 20.02.2020.   •   0 komentara


Nintendo je mjesec dana prije izlaska igre Animal Crossing: New Horizons kroz gotovo pola sata gameplaya demonstrirao skoro sve aspekte te igre.

Fanovi Animal Crossinga, ali i Nintendovih igara općenito, s nestrpljenjem su čekali današnji dan i emitiranje novog Nintendo Directa, posvećenog nadolazećoj igri Animal Crossing: New Horizons. Čekanje se isplatilo jer je ekipa iz Nintenda u detalje prezentirala igru kroz punih 25 minuta.

Ukratko, pokazali su nam kako izgleda sam početak avanture na napuštenom otoku. Moći ćemo tako birati na kojoj se polutki otok nalazi, a u ponudi će biti i četiri različita dizajna otoka. Početak igre sinkronizirat će se s aktualnim vremenskim dobom, pa ako igru počnete igrati u proljeće, igra počinje u proljeće; ako počinjete u zimi, dočekat će vas snijeg. Različita vremenska doba donose različite aktivnosti.

Na otoku će postojati i aerodrom s kojega možete posjetiti otoke drugih igrača. Prilikom posjeta ipak im ne možete napraviti dar-mar na otoku jer su alati poput sjekire i lopate zabranjeni prilikom posjeta. Istovremeno se na istom otoku može nalaziti ukupno osam igrača. Aerodrom je također i poštanski ured preko kojega možete drugima slati poštu.

Iako na otoku nema pravih protivnika, neke opasnosti ipak postoje pa se tako morate paziti insekata. Povremeno se na otok mogu nasukati i neki… imigranti. Za prvu kuću igrači će moći podići kredit kojega će otplaćivati s vremenom. Kuća se dakako može sređivati do sitnih detalja. Glavna valuta bit će tzv. Nook Miles koji se zarađuje različitim poslovima i aktivnostima na otoku.

Otok se može istraživati i u kooperativnom modu, s tim da je jedan igrač vođa, ali se igrači mogu međusobno izmjenjivati u toj ulozi usred igranja. Sam otok s vremenom će evoluirati kako Nintendo bude dodavao nove stvari u igru, uključujući objekte poput muzeja, krojačke radnje i sl. Dodavat će se i različiti eventi, poput Bunny Daya u četvrtom mjesecu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?