HCL.HR

Nintendo otvara svoju prvu službenu trgovinu u Japanu

Filip Zorić 01.02.2019.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Šefovi Nintenda su odlučili otvoriti trgovinu u Tokyu. Neće se moći kupiti mlijeko i kruh, ali ćemo zato tu pronaći Marija i njegovo društvo.

Nintendo je nedavno odlučio otkriti hrpu financijskih podataka i podijeliti svoje planove za budućnost. Saznali smo da nam stiže Dr. Mario World te da Nintendova online usluga ima preko 8 milijuna pretplatnika. Nintendo je uz to otkrio kako pri kraju godine planiraju otvoriti prvu službenu trgovinu u Japanu.

Trgovina u pitanju će biti nazvana Nintendo TOKYO, a nalazit će se – nećete vjerovati – u Tokiju. Biti će locirana u zgradi Shibuya Parco, a otvara svoja vrata ove jeseni. Nintendo TOKYO će u prodaji imati Nintendove igre, konzole i ostalu robu baziranu na njihovim franšizama.

Nintendo se nada kako će otvaranjem ove trgovine uspostaviti način kontakta s potrošačima. Planiraju prodavaonicu učiniti glavnim sjedištem komunikacije za sve bitne informacije kompanije. Nintendo također želi da to bude mjesto uživanja za sve – bez obzira na godine, spol ili iskustvo s igrama. U dućanu isto tako namjeravaju održati razne događaje i pružati ljudima priliku da igraju igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?