HCL.HR

Nintendo i Disney surađivat će na gaming projektu za cijelu obitelj

Zoran Žalac 19.06.2018.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Nintendo je odlučio udružiti snage s megakorporacijom zvanom Disney kako bi promovirao igranje videoigara unutar obitelji.

Sjećate li se možda onih dana kada ste na TV-u jednom tjedno mogli vidjeti videoigre u emisijama kao što su bile Modul 8 ili Park 01? Tko se tada nadao da ćemo za nekoliko godina sadržaje iz videoigara moći gledati kad god poželimo i gdje god da to poželimo… Međutim, ideja o promoviranju gaming kulture kroz tzv. mainstream medij još uvijek nije umrla, barem ako pitate Nintendo.

Naime, Nintendo je jučer dogovorio partnerstvo s Disneyjem kako bi Americi, ali i ostatku svijeta pokazao radosti obiteljskog igranja na Switch konzoli. Nintendo Switch Family Showdown bit će emisija koja će se emitirati na Disney Channelu i Disney XD-u, a pratit će nekoliko obitelji koje će se natjecati u igrama na Switchu.

Među igrama u kojima će se natjecati naći će se Super Mario Odyssey, Mario Tennis Acess te Just Dance 2018. Naravno, ovo će Nintendu biti savršena prilika da svoje igre promovira mlađim uzrastima te ih na taj način “regrutira” i okrene od konkurentskih platformi.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Deus

    19.06.2018 - 11:15

    Iovako mi zena drobi da previse igram,jos da je pitam da zaigra samnom vjerojatno bi me iz kuce izbacila 😀

    • Irenicus

      @Deus, 19.06.2018 - 11:57

      Vuco kurve i jagnjetina

    • Deus

      @Irenicus, 20.06.2018 - 11:01

      Logicno 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?