HCL.HR

Nioh 2 će imati demonsku transformaciju nalik Devil Triggeru iz Devil May Crya

Hrvoje Smoljić 22.08.2019.   •   1 komentara


Nioh 2 trebao bi izaći tijekom 2019. godine pa Team Ninja polako počinje otkrivati brojne uzbudljive detalje o ovoj nadolazećoj ultra-teškoj igri.

Nastavak popularnog, ultra-teškog Nioha trebao bi ugledati svjetlo dana do kraja 2019. godine. Unatoč toj činjenici, konkretnih detalja o igri je malo pa ne čudi kako Team Ninja marketinški ubacuje u višu brzinu. Tako se na PlayStation blogu oglasio kreativni direktor tog studija – Tom Lee, te uz objavu nekoliko slika iz igre, otkrio detalje o igri te zatvorenom beta testu provedenom prije par mjeseci.

U objavi je otkrio kako je igrin protagonist mješanac čovjeka i Yokaia, odnosno demona koji obitavaju u svijetu Nioha. Čini se kako će se dobar dio priče fokusirati na njegovu polaganu transformaciju i putovanje kroz svijet demona.

Osim borbe protiv teških protivnika, ovaj časni samuraj muku će mučiti s gubitkom ljudskosti koja će za pozitivnu posljedicu imati povećanje njegovih moći. Transformacija vizualno izgleda poput Devil Triggera iz Devil May Crya, dok će u vidu gameplaya omogućiti neke uistinu spektakularne akcijske trenutke.

Lee je otkrio kako je u nedavnom beta testiranju sudjelovalo preko 50 000 igrača te kako su dojmovi uglavnom pozitivni. Kaže kako su prikupili veliku količinu informacija koja će im pomoći da igru izbalansiraju i poboljšaju prije njenog službenog izlaska. Usput je najavio kako će Nioh 2 imati novi, veliki prikaz gameplaya na Tokyo Game Showu koji će se održati od 12. – 15. 9.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Demon90

    23.08.2019 - 00:42

    Nezz jel netko igrao the cursed crusade al je igra isto imala demonski oblik a prilikom aktivaxije istog cijeli se okoliš mijenjao

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?