HCL.HR

Nioh 2 dobit će demo verziju prije izlaska cijele igre

Stjepan Fikter 13.02.2020.   •   2 komentara


Uz pomoć demo verzije naziva Last Chance Trial, moći ćemo se adekvatno pripremiti za nove avanture u Niohu 2 i pri tome provjeriti po čemu se igra razlikovati od prethodnika.

Početkom trećeg mjeseca krećemo u još jedno sjeckanje demona u feudalnom Japanu. Kako biste se mogli pravilno pripremiti za Nioh 2 avanturu, Team Ninja priprema nam i demo verziju naziva Last Chance Trial koja će biti dostupna kojih desetak dana prije izlaska igre. Preciznije rečeno, mač (ili neko drugo oružje) uzimamo u ruke 28. 2., a spuštamo ga 1. 3. i čekamo 13. 3. kada će igra izaći na tržište.

Sama demo verzija ponudit će tri misije za oštrenje vlastitih vještina, a iako se napredak neće prenositi, izgled lika će se moći koristiti i u cijeloj verziji igre. Osim testiranja vještina, demo bi nam trebao i prikazati ono po čemu se ovaj dio razlikuje od prethodnika pa ako se još uvijek premišljate o kupnji, nemojte propustiti ovu priliku za isprobavanje igre.

Komentari (2)

  • elsan

    13.02.2020 - 21:46

    Super, baš me zanima ova igra i jedva čekam demo. Inače, dosta igri probam na pc (torrent:) i ako mi se svidi kupim za ps4. Šteta što sve igre nemaju demo, uštedio bih dosta para;)

  • Lazy

    14.02.2020 - 11:50

    Odlicno, svaka cast izdavacu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?