HCL.HR

Nitko ne zna što što se dogodilo s VR verzijom GTA San Andreasa

Zoran Žalac 10.10.2023.   •   1 komentara


Danas je u prodaju krenuo VR uređaj Meta Quest 3, a Meta još uvijek nema komentara o sudbini obećane ekskluzive – VR verziji kultne igre GTA: San Andreas.

Svašta se izdogađalo i promijenilo u zadnje dvije godine, no jedna je stvar ostala ista. O VR verziji igre GTA: San Andreas danas znamo jednako koliko smo znali i u jesen 2021. kad je Facebook najavio njezino postojanje.

Povodom današnjeg lansiranja novog VR uređaja Meta Quest 3 nametnulo se očito pitanje: gdje je taj GTA: San Andreas VR, kad ćemo i hoćemo li ga ikad vidjeti? Odgovora za sada nema te su iz Mete poručili kako ne mogu komentirati taj projekt.

Kako nikada nije potvrđeno ni tko zapravo radi na prebacivanju San Andreasa u virtualnu stvarnost, status igre totalna je nepoznanica. Lako je moguće da je VR verzija potiho otkazana, a u prilog tome ide i dužina razvojnog procesa. Iz Facebooka su 2021. rekli kako je San Andreas VR već duže vrijeme u razvoju, a teško je povjerovati da se postojeća igra prilagođava za VR već tri godine ili čak više od toga.

Komentari (1)

  • Djelo_Jerboa

    10.10.2023 - 17:58

    I to bi bila još jedna money grabing sprdačina proizvedena u kuhinji Rockstara, ko i sve ostalo u zadnje dvije godine.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?