HCL.HR

Njemački Hrvat radi novi menadžer – Club Manager 2022

Zoran Žalac 23.07.2020.   •   3 komentara


Njemački studio 2tainment otkupio je prava na nekadašnji serijal Club Manager te ga planira uskrsnuti sljedeće godine pod vodstvom jednog Hrvata.

Nekad davno, još u prošlom desetljeću, osim Football Managera imali smo još i Championship Manager te (Total) Club Manager. Potonji je kasnije postao FIFA Manager, a onda propao pod EA Sportsom. No, sada je njemački tim 2tainment uz pomoć izdavačke tvrtke Kalypso otkupio prava na taj prastari serijal te ga planiraju vratiti u život. Na Kickstarteru je tako pokrenuta kampanja za Club Manager 2022, a zanimljivost kod tog projekta jest da mu je glavni redatelj Bartol Ružić, porijeklom iz Hrvatske.

Club Manager 2022 bit će zamišljen kao menadžer u kojemu igrač neće morati uložiti tjedne igranja da bi vidio rezultat. Iako početna animacija igre ne podsjeća na realističnost, developeri obećavaju da će igra biti autentična simulacija nogometnog menadžerstva, vjerna dosadašnjoj tradiciji Club Manager serijala.

Na Kickstarteru se za projekt traži oko 110 tisuća eura, a ako sve bude išlo po planu, Club Manager 2022 će u prvoj igrivoj verziji biti dostupan od šestog mjeseca 2021. godine.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Bosniagamer

    23.07.2020 - 18:36

    Volio bih da ovo uspije, ali tesko da se iko u ovom trenutku moze mjeriti sa football manager-om.

  • bigZ

    23.07.2020 - 20:54

    iskreno nikad nisam bio fan football maangera vec fifa managera koji jos nikad nisam prebolio od kako se ugasio. Vjerovatno sam u velikoj manjini sto se tice toga ali bih iskreno najvise volio kada bi EA opet vratio fifa manager u zivot jer je zadnji bio prije 6 god fifa manager 14 (koji je bio isti kao 13 sa samo uradjenim transferima)

  • vrbaZGB

    24.07.2020 - 11:38

    FM sam igrao još dok je bio CM, tamo negdje od 2004. pa sve do 2016. kada sam se zakleo da ga više nikad neću zaigrati. I zakletvu do danas nisam prekršio. Sjećam se da se moglo prijavljivati bugove i nelogičnosti na njihovom forumu i da smo nas nekolicina iz Hrvatske prijavili niz bugova i nelogičnosti na HNL-u i da su nas iz update-a u update ignorirali, na kraju kada je izašao zadnji službeni update i ništa nije bilo ispravljeno, lijepo sam ih pozdravio i obrisao FM s računala.

    Igrao sam Fifa manager i ostao mi je u dobrom sjećanju, mislim da je bio na tragu LMA managera, koji je meni bio i ostao najzanimljiviji i najbolji od svih nogometnih managera (2000. i 2001. pogotovo).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?