HCL.HR

“Motori” su stigli u No Man’s Sky

Zoran Žalac 06.10.2018.   •   4 komentara


Novo ažuriranje za preobraćeni No Man’s Sky proširilo je vozni park u igri. Igrači sada tako mogu koristiti Pilgrim, brzo vozilo nalik motoru.

No Man’s Sky ove je godine dobio svoje najveće ažuriranje do sada te se iz ružnog pačeta pretvorio u labuda. No, Hello Games nije završio s dodavanjem sadržaja u svoju igru. Ažuriranje verzije 1.63, koje je već dostupno, u igru dodaje još jednu vrstu vozila.

U pitanju je Pilgrim, brzo vozilo nalik motociklu, retro-futurističkog izgleda, koje se može nabaviti kupnjom Geobay nacrta. Zanimljiva je stvar što Pilgrim ima nekoliko opcija upravljanja, a njih možete modificirati po volji. Štoviše, nije to specifično samo za Pilgrima nego sad sva druga vozila u igri možete podešavati tako da imaju bolji grip ili da više driftaju.

Sama vozila također imaju više mogućnosti za sređivanje pa im možete birati boje za pojedine dijelove poput vrata, motora i sl.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • i_love_all_games

    06.10.2018 - 13:29

    Najs 😀

  • funky0308

    06.10.2018 - 18:09

    I bas ga je fora voziti, pogotovo na low atmosphere planetima. Ako se netko hoce podsjetiti zasto smo HG onako popljuvali, neka usporedi 1.0 verziju igre (link na kraju komentara) sa trenutnom verzijom NEXT 1.63 . NMS je danas vrlo dobra, mozda cak i odlicna igra. Bugova ima i dalje ali sve ih je teze pronaci. Za to cemo lako, ovoliku, proceduralno generiranu igru jednostavno moraju pratiti sitniji bugovi ali pegla se igra svakih par dana i uz to konstantno uvodi nesto novo. HG je najvise pogrijesio sto nisu znali iskomunicirati s ljudima da je NMS projekt koji ce se godinama siriti i na njemu dugo raditi. Po meni, mjesto mu je do NEXTa bilo u Early Accessu po cijeni od max 15$. Evo linka – NMS 1.0

    • TypicalHog

      @funky0308, 06.10.2018 - 23:35

      Nisam igrao od kad je izišo NEXT, ali kojiput pročitam patch notes i vidim da se igra zbilja oblikuje u jednom dobrom smjeru.

    • i_love_all_games

      @TypicalHog, 07.10.2018 - 12:33

      E da moj propali StarCitizen ima 10% rada na njemu kao NMS… e bemti

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?