HCL.HR

Nova Dungeons & Dragons igra dolazi na ovogodišnji Game Awards

Hrvoje Smoljić 12.12.2019.   •   1 komentara


Otkrivanja potpuno novih igara su glavni razlog za popratiti ovogodišnji Game Awards, a među njima će se naći i dobri, stari Dungeons & Dragons.

Tek nas sati dijele od ovogodišnjeg Game Awardsa. Iako nas definitivno zanima tko će kući ponijeti koju nagradu, više nas privlače otkrivanja novih igara. Uz sve potvrđene naslove koje ćemo po prvi puta vidjeti, stigla je i vesela vijest kako nas čeka najava novog Dungeons & Dragons naslova.

Navedeno smo saznali putem kratkog i slatkog tweeta s službenog Twittera Dungeons & Dragons franšize. Osim natpisa “Vidimo se na Game Awardsu”, dobili smo i informaciju kako studio imena Tuque Games radi na igri. No, ni to nam ne govori previše budući kako je isti radio tek na kvalitetnoj, ali niskobudžetnoj izometriskoj pucačini Livelock.

Znači li to da će i D&D biti igra manjeg opsega ili je ovo prilika da Tuque Games zasja u nekom visokobudžetnijem ruhu? Saznat ćemo uskoro.

Komentari (1)

  • TaranDino

    12.12.2019 - 22:09

    Buduci da igram Divinity Original Sin dok ovo citam (jer u mojoj okolini nema D&D entuzijasta sa kojima bih se zaputio u avanturu) iskreno se nadam da ce biti nesto slicno sa vise izbora i slobode naravno…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?