HCL.HR

Nova hrvatska igra na Steamu je PESTICIDE – pucačina u kojoj se tamani žohare

Zoran Žalac 14.11.2022.   •   3 komentara


Na Steamu je nedavno osvanula domaća igra PESTICIDE koja igrače šalje u bitku protiv bande žohara te na misiju spašavanja Pussy Katty.

Teška je ova 2022. godina, ali dobra je stvar što se nude različite virtualne relaksacije. Ljetos smo mogli čistiti prljavštinu u PowerWash Simulatoru, a evo sad prilike za jednu dubinsku dezinsekciju. Mali tročlani tim iz Hrvatske, zvan Nuclear Dog team, ovih je dana na PC-ju lansirao svoju prvu igru zvanu PESTICIDE. Radi se o pucačini iz prvog lica u kojoj se tamane žohari… koji hodaju na dvije noge.

U glavnoj ulozi je Mr.E, brkati lik koji mora očistiti grad preplavljen žoharima. U tom zadatku ima potpunu slobodu pa žohare može tući palicom, špricati otrovom, raznositi sačmaricom i sl. Žohari k’o žohari, uvijek se skrivaju u mračnim dijelovima levela i vole zaskočiti igrača, stoga je pravilo samo jedno: ne smijete im pokazati nimalo milosti!

Igra je izazovna i upravo je to malo podsjeća na insektoidnu verziju Hotline Miamija, a tu je i prikladna elektronska glazba koja prati akciju. PESTICIDE je dostupan na Steamu, a prodaje se po cijeni od 9,75 eura. 

Komentari (3)

  • AngryMosquito

    14.11.2022 - 11:45

    Ovo cak i izgleda ok…

  • Stecajni_upravnik

    14.11.2022 - 14:41

    Bravo!!!

  • ukek

    14.11.2022 - 23:14

    Lijepo izgleda, definitivno ce se igrati. Nikad dosta indie igara, samo daj jos 😋

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?