HCL.HR

Nova igra Adapt poziva nas na preživljavanje i evoluiranje

Stjepan Fikter 06.02.2022.   •   9 komentara


Uz zanimljive opcije kreiranja vlastite vrste, Adapt će nam pokazati kako izgleda preživljavanje i evoluiranje u svijetu u kojemu se okoliš neprestano mijenja.

Adapt je još jedan naslov koji spada u žanr preživljavanja, no uz jednu bitnu razliku – imamo mogućnost kreiranja vlastite vrste koju moramo održavati na životu. To znači pronalazak hrane i nastanjive okoline jer će se godišnja doba mijenjati, kao i globalna klima. Isto tako, naša bića neće biti jedina koja će preživljavati jer će druge vrste također htjeti hranu i teritorij kako bi osigurali vlastito preživljavanje.

Osim šarolikih opcija za kreiranje vlastitog bića, tijekom preživljavanja moći ćemo vlastitu vrstu dodatno modificirati putem genetike i fizičkih osobina što će omogućiti šarolike stilove igranja. Uz to, imat ćemo mogućnost preživljavanja bilo gdje, odnosno od vrha planina do morskog dna, a to će opet ovisiti kako će se odvijati naša evolucija. Adapt uskoro dolazi u Early Access program, no već sada se može skinuti demo verzija na Steamu kako bi imali bolji dojam kakva će biti rana verzija igre.

Označeno sa:

Komentari (9)

  • Zelе

    06.02.2022 - 12:48

    Spore?

  • ILoveGaming

    06.02.2022 - 12:53

    Spore mi je bio grozan tako da čisto sumnjam da će mi se Adapt svidjeti.

    • StargateFan

      @ILoveGaming, 06.02.2022 - 22:52

      A nemoj tako 😅 Ja sam isto mislio dok nisam dao igri drugu šansu 🙂

  • Djido Mova

    06.02.2022 - 14:43

    Spore sa pijace

  • Chimichangas

    07.02.2022 - 10:09

    Spore mi je ostala u pamćenju kao revolucija, vjerijatno zato jer sam bio klinac i bilo mi je WOW stvorit svoju vrstu 😀 nikad nisam prešao dalje od plemena al dobro.. ovo mi se čini kao novija kopija, ilitiga Spore2 😀

  • MoGaming

    07.02.2022 - 16:55

    Kojim i vi igrama dajete članak. Ovo je totalni promašaj. Čak su uzeli najzanimljivi dio Spore i uspjeli su gore napravit.

    • Stjepan Fikter

      @MoGaming, 07.02.2022 - 17:05

      Igrao si demo pa to iz iskustva pričaš?

    • MoGaming

      @Stjepan Fikter, 07.02.2022 - 19:13

      Ti nikad nisi zaključio da je igra loša po prikazanom gameplayu? Svaku si odigro prije komentara? Ajde ne uvlači se duplje. Svaki dan naletim na bar 5 boljih igara da se napiše članak.

    • Stjepan Fikter

      @MoGaming, 07.02.2022 - 20:44

      Uvlačim se u što? Ovdje je prikazano minimalno gameplaya jer je to trailer s kojim je najavljena igra koja još nije niti u early accessu, a čak ima i demo uz kojeg možeš prosuditi radi li se već sada o totalnom promašaju ili ne. Al dobro je za znati kako ti po jednom videu već znaš o kakvoj se kvaliteti radi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?