HCL.HR

Nova igra American McGeeja je OZombie

ToxarE 20.05.2013.   •   1 komentara


Kreator mračne vizije Alise u zemlji čudesa u svojem sljedećem projektu uvrnut će klasični imaginarni svijet Čarobnjaka iz Oza kroz igru zvanu OZombie.

American McGee i njegov tim Spicy Horse trenutno pripremaju dva projekta. Pored Alice: Otherworlda čija bi Kickstarter kampanja trebala zaživjeti uskoro, razvojni tim će se pozabaviti i novim predloškom – Čarobnjakom iz Oza. Konkretnije rečeno, McGee i ekipa planiraju napraviti igru pod nazivom OZombie. Dotična još uvijek nema definiran žanr, ali ukoliko krene u puni razvoj doći će kao cross-platform naslov za PC, Mac i Linux platforme.

Kažemo „ukoliko“ jer je situacija takva da Spicy Horse neće razvijati dvije igre u isto vrijeme. A o tome hoće li razvijati Alice: Otherworld ili pak OZombie odlučit će nekoliko stvari. Naime, licencu za Alice igre drži Electronic Arts, tako da izdavač prvo mora dati zeleno svijetlo da bi igra uopće krenula s Kickstarterom.

S druge strane, OZombie nema takvu restrikciju, a imat će prioritet nad Alisom u slučaju da fanovi pokažu veću želju za tom igrom. U bilo kojem slučaju, oba projekta jednoga bi dana trebala biti dovršena, samo je pitanje koji će od njih biti dovršen ranije.

Komentari (1)

  • q3clay

    21.05.2013 - 10:33

    Alice je bila zabavna prvim 30min.. nakon toga je recycle bin imao posla.. nadam se da će ovo biti bolje..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?