HCL.HR

Nova igra Hidea Kojime bit će akcijski naslov poput Uncharteda

Zoran Žalac 10.05.2016.   •   3 komentara


Tvorac Metal Gear serijala za japanski magazin Famitsu otkrio je ponešto novih detalja za svoj prvi samostalni projekt izvan Konamija.

Odgovor na pitanje što je sljedeće u planu za Hidea Kojimu nakon razilaska s Konamijem još uvijek je mutan i nedorečen, no tvorac MGS-a otkrio je što gameri otprilike mogu očekivati od njegovog prvog samostalnog projekta. U intervjuu za magazin Famitsu igru je svrstao pod akcijski žanr i usporedio s dvije popularne pucačine iz trećeg lica.

„Ne mogu reći da je igra s otvorenim svijetom, ali igrači koji uživaju u današnjim visokobudžetnim igrama poput The Divisiona i Uncharteda moći će lako uživati u njoj. Kada bude najavljena možda ćete pomisliti da nije ništa posebno, ali razumjet ćete kad ju vidite i zaigrate. Žanr igre je akcijski.“ – poručio je Kojima.

Za sad neimenovanu igru Kojima razvija u partnerstvu sa Sonyjem, što znači da će na konzolama biti ekskluziva za PlayStation 4, premda će također izaći na PC platformi.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Whynot?

    10.05.2016 - 19:10

    Ma ja, kopiraj, MGS-ov stručnjak.. :@

  • Slim1992

    10.05.2016 - 22:46

    Znaci a la The division i Uncharted + Kojima, gde je pre order? :)…Kad se samo sjetim gednijalnog uvodu u MGS V, uvod koji traje nekoliko sati a prodje kao da je nekoliko minuta, ovaj projekat ima moju paznju

  • funky0308

    11.05.2016 - 08:01

    A dobro, čovjek je rekao “kao Division ili Uncharted, koji, zapravo, malo toga imaju zajednicko, ok, Division je dijelom i TPS ali Kojima je vjerovatno mislio na pogled, kameru i upravljanje, samu mehaniku igre, sumnjam da ce biti iste. Ja ne volim ta japanska ludila, odigrao sam MSG V GZ i PP ali nekako mi GZ bolji , realniji…nadam se da nece u tom smjeru ici, ne bori mi se protiv samuraja i robota 😛 . Da me ne napadne copor divljih HCLovaca, – da pojasnim jos jednom,-meni se takve igre ne svidjaju niti ih razumijem (nije bas da sam se previse trudio ali OK) , ne kazem da takve igre i price nisu dobre generalno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?