HCL.HR

Nova igra Inkbound izgleda kao roguelike verzija Torchlighta

Zoran Žalac 02.06.2022.   •   1 komentara


Od tvoraca indie hita Monster Train stiže novi strateški RPG zvan Inkbound, koji bi vas na prvi pogled mogao podsjetiti na nekoć popularni Torchlight.

Torchlight 3 bio je svojevrsni promašaj, Diablo se vratio mračnoj estetici, a to je otvorilo priliku za nove konkurente poput šarenog Inkbounda. Upravo najavljena igra, od tvoraca indie bisera Monster Train, žanrovski se svrstava pod taktički RPG roguelike formata.

Inkbound je solo ili kooperativna avantura za troje igrača, smještena u svijet zvan Atheneum – mjesto gdje se pišu sve priče. Taj je svijet proceduralno generiran (čitaj: svaki put drugačijeg izgleda), a promatrat ćemo ga iz izometrijske perspektive. Developer napominje kako ovo neće biti kartaška igra, ali će imati neke sličnosti utoliko što ćemo build svog lika mijenjati na svakom igranju.

Za sada je Inkbound najavljen kao PC ekskluziva, a na Steamu bi se trebao pojaviti nekad tijekom 2023., isprva u early accessu.

Komentari (1)

  • ILoveGaming

    02.06.2022 - 17:15

    Tek 2023 u Early Access-u. Znaći ništa do 2024 godine. Ah dobro, podsjetio si me na Torchlight 3 Zoki. Baš bih mogao ponovo zaigrati igru sa Cursed Captain-om.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?