HCL.HR

Nova igra tvorca Twisted Metala je Drawn to Death

Zoran Žalac 07.12.2014.   •   0 komentara


Krvava mrežna napucavanja i podbadanja u igri Drawn to Death odvijat će se unutar najmanje očekivanog borilišta – na stranicama bilježnice jednog školarca.

Tvorac Twisted Metala i jedan od najvećih „kočijaša“ industrije videoigara, David Jaffe, predstavio je novu PlayStation 4 ekskluzivu pod nazivom Drawn to Death. Naziv je uistinu simboličan, jer se ovaj arena shooter odvija unutar bilježnice i oživljava crteže jednog školarca. Osim što se to vidi na vizualnom stilu igre koji je crno-bijel, ideja je da kreacije tog školarca ocrtavaju ono što mu se događa u stvarnom životu. A očito da je riječ o problematičnom djetetu koje ne zazire crteža punih krvi i nasilja.

Interesantno je kako će se u određenim trenutcima i sam kreator „multiplayera u bilježnici“ moći umiješati u igru, odnosno meč, i intervenirati tako da zgužva drugog igrača. Drawn to Death zamišljen je napucavanje u četvero, kroz tzv. Free For All Deathmatch, no nije isključeno da će naknadno dobiti i druge modove.

Jaffe i njegov tim razvoju ove igre prilaze u maniri Early Access modela, odnosno namjeravaju surađivati s fanovima kroz razna testiranja, te lansirati igru kad bude igriva, a sadržaje zatim dodavati naknadno.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!