HCL.HR

Nova MS Gaming oprema nudi još bolji omjer cijene, kvalitete i performansi

sponzorirani članak 14.01.2023.   •   Industrija videoigara, Tehnologija


Dok cijene svuda idu gore, MS je predstavio novu liniju gaming opreme koja ostaje čvrsto u best buy kategoriji, nudeći izvrsne specifikacije po povoljnim cijenama.

MS je jedan od najstarijih i najiskusnijih proizvođača hardvera s ovih prostora, a uvijek su bili pozicionirani kao proizvođač koji nudi odličnu vrijednost za uložen novac.

Tome ostaju dosljedni i s novom linijom gaming opreme koju su uz kompletni rebranding pojačali s dodatnim fokusom na vrhunske performanse, pogotovo u najjačoj kategoriji 9.

Naime, u procesu rebrandinga MS je izmijenio nazive svih proizvoda i predstavio brojevne kategorije 1, 3, 5, 7 i 9. Dok kategorija 1 predstavlja najjednostavnije i cjenovno najpristupačnije proizvode, kategorija 9 objedinjuje sve najkvalitetnije proizvode iz MS asortimana.

Uz gaming asortiman koji je vizualno komuniciran kroz narančastu boju, MS u svojoj ponudi ima i Home & Office liniju proizvoda koja je prepoznatljiva po tirkiznoj boji i objedinjuje proizvode uredske računalne periferije poput miševa, tipkovnica, notebook dodataka, web kamera i sličnog. Zaljubljenike u glazbu razveselit će MS Sound linija koja se predstavlja u žutoj boji i nudi različite modele Bluetooth slušalica i zvučnika.

Prošle godine je MS značajno proširio svoj gaming asortiman pa u nastavku donosimo neke od noviteta.

MS GAMING MIŠEVI

Žičani miš MS NEMESIS C700 atraktivnog rupičastog dizajna dolazi s vrhunskim senzorom PAW 3360 rezolucije koja ide do 12 000 DPI. Ergonomski je dizajniran s fokusom na iznimnu lakoću pomicanja s masom od svega 78g, a sve to nudi po cijeni od svega 46€.

MS NEMESIS C900 žičani gaming miš dizajniran je za gamere koji traže beskompromisnu brzinu i preciznost u igrama. Odlikuje ga podesiva rezolucija do čak 19000 DPI, RGB osvjetljenje i devet programabilnih tipki. Posebnost kod ovog modela je njegov funkcionalan dizajn koji omogućava da zamijenite stražnji poklopac i miš prilagodite svojim preferencijama. Sve to za oko 47€.

U istome cjenovnome rangu od nekih 46€ spomenimo još i MS NEMESIS M700 kao savršen izbor za gamere koji se žele riješiti kabela bez kompromisa na performansama. Ovaj bežični gaming miš također krasi rupičasti dizajn i niska masa, a ispod kućišta krije se slavni PAW 3325 senzor maksimalne rezolucije do 8000 DPI.

To nije sve pa ako tražite povoljnije modele od toga, znajte da u MS-ovoj kategoriji 1 postoje i novi gaming miševi tek nešto skuplji od 11 eura. Osim toga, u kategorijama 3 i 5 možda nađete baš svoju zlatnu sredinu pa provjerite cijelu ponudu MS gaming miševa klikom ovdje.

MS GAMING TIPKOVNICE

MS ELITE C910 nova je žičana gaming tipkovnica opremljena OUTEMU Brown mehaničkim switchevima koji pružaju izvrsno iskustvo tipkanja i igre. Tipkovnica dolazi s 12 programabilnih tipki i RGB osvjetljenjem s 19 različitih varijanti.

MS ELITE C905 manji je brat gornjeg modela sa svim neophodnim tipkama, ali praktičnijih dimenzija. I ova mehanička tipkovnica opremljena je s OUTEMU switchevima i također pruža 19 različitih varijanti osvjetljenja koji stvaraju jedinstvenu atmosferu tijekom igranja.

Ova dva top modela iz MS-a pronaći ćete u trgovinama za oko 78€ (veći model), odnosno 72€ (manji model), ali sjajne modele s mehaničkim switchevima možete pronaći i kategorijama 5 i 7 kod kojih se cijene kreću od 35 do 66 eura. Sve gaming tipkovnice iz MS asortimana možete pronaći na ovom linku.

MS GAMING SLUŠALICE

MS je nedavno predstavio iznimno udobni novi gaming headset zvan MS ICARUS C900 koji krasi 7.1. virtualni zvuk i vanjska zvučna kartica. MS je tijekom prošle godine sponzorirao i nekoliko studentskih gaming natjecanja tijekom kojih su studenti igrali turnire upravo s ovim slušalicama – koliko čujemo bili su veoma zadovoljni.

Riječ je o MS-ovom top modelu u kategoriji gaming slušalica, ali to ne znači da će vas koštati pravo bogatstvo. U pravom MS-ovom stilu, ovaj headset pruža sjajnu vrijednost za samo 52,96€. Naravno, za one koji traže još povoljniji hardver preporučamo da kliknete ovdje i bacite oko na sve gaming slušalice iz MS-ovog asortimana, posebice na modele iz kategorija 5 i 7.

MS GAMING PODLOGE

Kao završni dodir svakog setupa dobro dođe i jedna dobra gaming podloga. Nove MS gaming podloge dolaze u nekoliko različitih varijanti među kojima svaki gamer može pronaći nešto za sebe. Od podloga klasičnog dizajna do onih s fantasy motivima – ima tu svačega i izbor je na vama. No baš kao što biste i očekivali od MS-a i podloge su cjenovno pristupačne, ali vrlo kvalitetne. Preporučamo da bacite oko na ove modele:

Cijene gaming podloga ovise naravno o dimenzijama, dizajnu i kakvoći pa se kreću od nešto više od 1 eura do nekih 13 eura. Sve gaming podloge iz MS asortimana možete pronaći na ovom linku.

MS brend je uvijek udarao malo iznad svog cjenovnog razreda, nudeći moderan dizajn, kvalitetu i performanse u okvirima pristupačne cijene. S ovom novom postavom MS Gaming proizvoda nastavljaju u tom tonu, nudeći čak i potpuno nove artikle s nekim uistinu high-end karakteristikama. Pričamo o razini kvalitete hardvera kakvu ćete vidjeti i na nekim esport eventima.

Ovo je brend koji postoji 20 godina, a dok su se drugi gasili oni su rafinirali pristup tržištu i procese kontrole kvalitete.

No ono što je možda najvažnije za razumjeti kad pričamo o MS brandu je to koliko imaju iskustva na tržištu, pogotovo po pitanju kontrole kvalitete i zadovoljstva kupca. Ovo je brend koji postoji 20 godina, a dok su se drugi gasili oni su rafinirali pristup tržištu i procese kontrole kvalitete. Tako da vi budete sigurni da kada kupite MS proizvod, da se neće sutra pokvariti. A ako se nešto i dogodi – ovo je lokalno prisutan hrvatski brend pa su zamjene iznimno brze. Samo dođete u trgovinu i dobijete novi uređaj.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?