HCL.HR

Oznaka: Gaming periferija

Samo za HCL ekipu: Odličan bežični gaming miš za znatno nižu cijenu – Razer Basilisk X HyperSpeed

Igor Belan 02.05.2022.

Ako razmišljate o tome da prijeđete na bežični gaming miš, evo ponude samo za HCL ekipu. Razer Basilisk X HyperSpeed na ovoj akciji mogao bi biti najjeftiniji način da kvalitetno “prerežete žicu”.

Umro je tvorac prvog gaming miša

Zoran Žalac 02.05.2022.

Tvrtka Razer objavila je kako je u 81. godini preminuo Robert Krakoff zvani Razerguy, čovjek koji je zaslužan za prvi gamerski miš – Razer Boomslang.

Ova tipkovnica želi da izbacite WASD tipke tijekom igranja PC igara

Zoran Žalac 17.02.2022.

Nastavlja se trend novih ideja kojima bi se promijenilo klasično upravljanje PC igrama pomoću tipkovnice. Nova tipkovnica Wraek Tactonic tako želi da u kontrolu uključite dlan.

Samo za HCL ekipu: Poseban popust za jedan od najboljih gaming miševa na svijetu, Logitech G PRO X Superlight

Igor Belan 05.01.2022.

Logitech G PRO X Superlight možda izgleda kao najobičniji miš na svijetu, ali oni koji znaju za što je sposoban znaju da je ujedno i ponajbolji gaming miš koji novac može kupiti.

HCL VideoElgato nam poslao opremu za ozbiljne streamere, Wave 3 mikrofon i Facecam kameru

Hrvoje Smoljić 18.08.2021.

Elgato Wave 3 i Facecam su sve što je potrebno jednom perspektivnom streameru i budućem YouTuberu da prenese svoj milozvučni glas i pokaže svijetu svoje lijepo lice. Evo kako smo se mi u tome snašli.

Nabavite Gamdias 7.1 RGB gaming headset na posebnom popustu uz HCL kôd (samo 50 komada)

Igor Belan 24.05.2021.

Opet smo se udružili s Linksom da vam sredimo poseban popust na jedan komad gaming hardvera, a ovaj put radi se o vrlo dobrom gaming headsetu iz Gamdiasa koji ne košta pravo bogatstvo.

HCL VideoStigla nam hrpa gaming opreme iz Corsaira pa smo sve bacili na test

Hrvoje Smoljić 15.05.2021.

Corsair nam je poslao misterioznu kutiju za koju se ispostavilo da je puna njihove gaming periferije. Tu je Sabre RGB PRO gaming miš, Virtuoso SE gaming headset, Corsair K70 RGB TKL tipkovnica i MM700 RGB podloga. Pa valja li to štogod? Idemo baciti oko.

ANKETA: Koristite li svoje stvarno ime u videoigrama?

Zoran Žalac 16.03.2021.

Pripadate li onoj grupi igrača koji svoje likove u igrama imenuju svojim stvarnim imenom? Ili u igrama uvijek koristite neki nadimak?

ANKETA: Jeste li ikada razbili/slomili nešto od gaming opreme?

Zoran Žalac 10.03.2021.

Gaming oprema zna biti suviše krhka prilikom reagiranja na videoigre. Je li vam se ikada dogodilo da ste ju razbili ili polomili tijekom igranja videoigara?

RecenzijaSteelSeries Sensei Ten

Zoran Žalac 07.12.2019.

Povodom desete obljetnice svog gamerskog miša Senei, tvrtka SteelSeries lansirala je modernizirano izdanje zvano Sensei Ten. Može li se taj proizvod nazvati pobjedničkim?

Samo za fanove HCL-a: Bezobrazno niska cijena za TOP Logitech bežični miš

Igor Belan 02.10.2019.

Opet smo sredili popust u Linksu za fanove HCL-a, ali ovaj put idemo niže nego ikada. Ostvarite čak 39% popusta uz HCL kôd za jedan od najboljih gaming miševa NA SVIJETU.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?