HCL.HR

Nova PUBG igra za PC i konzole inspirirana je Red Dead Redemptionom

Zoran Žalac 24.05.2021.   •   1 komentara


Samostalni projekt nove igre u svijetu PlayerUnknown’s Battlegroundsa nosi kodno ime Project COWBOY i obrađivat će temu westerna.

I ptice po granama znaju da vlasnici popularne igre PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) nastoje proširiti istu u franšizu s animiranom serijom te igrama različitih tematika. Već je tako najavljeno da ćemo u budućnosti dobiti futuristički PUBG: New State za mobitele, a sada je potvrđeno što se sprema za PC i konzole.

Samostalni spin-off naslov PUBG-a za PC i konzole trenutno nosi radni naziv Project COWBOY. Kao što sam naziv sugerira, bit će svojevrsna inačica PUBG-a s temom Divljeg Zapada. Inspirirana je playlistom Old West Guns za PUBG, ali kao glavni uzor navodi se – pazite sad –  serijal Red Dead Redemption. Potvrđeno je između ostaloga da će igra biti otvorenog tipa te da će biti fokusirana na napucavanje.

Za sada nije jasno hoće li to biti multiplayer naslov ili će imati i single-player komponentu. S obzirom na to da je ekipa Kraftona tek počela tražiti zaposlenike za razvoj ovoga projekta, vjerujemo da će proći još dosta vremena prije nego isti bude spreman za premijeru.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Darac83

    24.05.2021 - 12:28

    Dobro, ali po čemu se misle razlikovat od RDR2 online i njegovih mp modova?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?