HCL.HR

Nagodinu stiže nova igra iz PUBG serijala, a bome i animirana serija

Zoran Žalac 19.01.2021.   •   7 komentara


Vlasnik studija koji je napravio PlayerUnknown’s Battlegrounds potvrdio je kako nam uskoro stižu još dvije igre iz tog serijala.

Portal Bloomberg objavio je članak o Kimu Chang-hanu, vlasniku kineske tvrtke Krafton pod čijim se vlasništvom nalazi studio Bluehole, a samim time i franšiza za koju ste možda usputno čuli – PUBG. U priči o uspjehu Chang-hana navodi se kako neki sumnjanju da su tvrtka koja je uspjela samo s jednom igrom te da je upitno hoće li taj uspjeh više ikada ostvariti s nečim drugim.

Chang-han kaže kako PUBG definitivno neće stati na jednoj igri. Ili bolje rečeno – samo na igrama. U članku se tako navodi da će tvrtka Krafton već ove godine lansirati novu battle royale igru za mobilne uređaje prema PUBG serijalu. Sljedeće pak godine (2022.) planiraju napraviti novu igru vezanu uz PUBG za PC platformu i konzole.

U razvoju je također animirana serija koja će se emitirati na raznim streaming servisima, a Chang-han tvrdi kako je firma otvorena za izradu filmova prema predlošku PUBG-a.

PUBG inicijalno nije imao skoro pa nikakvu priču, ali to se počelo mijenjati od pete sezone, a prošle godine dobili smo i prve likove sa svojim pozadinskim pričama. Ipak, ako pitate fanove – priča je zadnja stvar do koje im je stalo u PUBG-u pa ostaje za vidjeti hoće li im kojekakve animirane serije uopće biti interesantne.

Komentari (7)

  • Zoran Zabac

    19.01.2021 - 11:02

    Ako ovaj put bude opet naplaćivao igru neće prodat više od 1 milijun kopija…kad je pubg tek izašao bio je prvi prvi…kasnije je bio čak najlošiji BR koji se ironično jedini naplaćivao 😅

    • Bronson

      @Zoran Zabac, 19.01.2021 - 11:58

      Bukvalnoo

    • ScoobyDooo

      @Zoran Zabac, 19.01.2021 - 17:37

      Nek sam se i ja slozio s tobom.Al ne brini warzone isto ide losom stazom kao i PUBG.Ne zna se koji je gori trenutno.Volio bih BF BR standalone igru ne kao mod.

    • PeroPoplava

      @ScoobyDooo, 19.01.2021 - 19:28

      Ja koji cesto igram Warzone mogu reci da je on na putu prema propasti samo jer ga odrzavaju teski debili, tuzno koliko je integracija CW-a losa i opcenito koliko su bugovi cesti

    • ScoobyDooo

      @PeroPoplava, 20.01.2021 - 03:13

      Svaki dan igrao od izlaska do unazad 20dana.Prek 300winova i kda dobar.Sad kad udem odmah i izadem koliko je losa igra.Integriranje je definitivno ubilo Warzone.Jos ovaj Activision gura cheatere naprijed.Tuzno koliki je igra potencijal imala.

    • Zoran Zabac

      @ScoobyDooo, 20.01.2021 - 15:27

      Battlefield će ih vratit na tvorničke kako u smislu BR tako i u smislu klasičnog napucavanja 😉

    • PeroPoplava

      @Zoran Zabac, 20.01.2021 - 20:26

      Mhm🤣

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?