HCL.HR

Nova recenzija – Yesterday je nova p’n’c avantura koju vrijedi zaigrati

Igor Belan 20.04.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Od iskusne ekipe iz španjolskog Pendulo Studiosa stigla je nova pnc avantura koja iza imena Yesterday krije mračne teme i intrigantnu priču koju vrijedi iskusiti.

Jeste čuli za Pendulo Studios? Ako volite avanture na PC-u šanse su da jeste. Ekipa iz ovog talentiranog španjolskog studija proslavila se 2001. godine s igrom Runaway: A Road Adventure, kasnije je izdala još dva nastavka Runawaya te potom The Next Big Thing prošle godine (naša video recenzija).

Bile su to sve redom odlične ili vrlo dobre PC avanture, sa specifičnim potpisom Pendulo ekipe u pogledu grafičke prezentacije. Njihova nova igra izašla je prije nekoliko dana, a ona se pak u mnogočemu razlikuje od prijašnjih naslova.

Ime joj je Yesterday i osjetno je mračnija, ozbiljnija, a može se reći i brutalnija od svega što je Pendulu izbacio iz svoje radionice igara u posljednjih 10-ak godina. O čemu se točno radi pročitajte u novoj recenziji našeg Nikole Bunjevca i ne sramite se ostaviti pokoji komentar – pokažite da postoje još gameri koji vole p’n’c avanture.

RECENZIJA: Yesterday

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?