HCL.HR

Nova video recenzija – Bulletstorm

Igor Belan 06.03.2011.   •   0 komentara   •   HCL objave


Igrali i recenzirali smo dugo očekivani Bulletstorm, novi FPS od kreatora Painkillera i Gears of Wara, koji vas nagrađuje za posebno brutalna ubojstva.

Naš Duje ovih dana bavio se dosta čudnim stvarima. Dopustite da vam ispričamo. Prvo je sletio na misteriozni planet pun raznih mutanata i čudovišta, a onda ih počeo tamaniti na osobito brutalne načine. Sa nekakvim energetskim bičem vinuo bi nekoliko tih odurnih monstruma u zrak, samo da bi ih na kraju potamanio gotovo pretjerano ubojitim i eksplozivnim oružjem. Najčudnije od svega, bio je uvjeren da ga neka mračna sila nagrađuje “bodovima” ako je kreativan u ubijanju, pa bi povremeno udario takvo čudovište nogom, povuko ga nazad bičem pa ponovno udario nogom i tako u krug dok jadnik ne izdahne (čudovište, ne Duje).

Sve u svemu, činilo se da se dobro zabavlja u svom tom ludilu, pa smo ga zamolili da opiše svoja iskustva. Što je napisao pročitajte u opširnoj tekstualnoj recenziji, ali svakako pogledajte i što smo pripremili u točno šest minuta dugačkoj video recenziji.

VIDEO RECENZIJA: Bulletstorm

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?