HCL.HR

NOVE IGRE: Ovog tjedna baratamo oružjem na rolama i u divljini

Zoran Žalac 16.08.2022.   •   3 komentara


Ovog tjedna u svijetu videoigara moći ćete se baviti netipičnim hobijima: rolanjem, lovom i američkim nogometom.

Rollerdrome

16. 08. 2022. PC, PS5, PS4

Sigurno ste se nekad zapitali kako bi izgledale Tony Hawk’s Pro Skater igre pri izvođenju trikova pucamo iz pištolja. Ok, nitko se to nikad nije zapitao, ali odgovor ćemo svejedno dobiti u igri zvanoj Rollerdrome. Neće ovdje biti skejtanja nego rolanja, no poznate mehanike grajndanja i skakanja po rampama bit će spojene s napucavanjem u usporenom vremenu. Ovaj “Max Payne na rolama” bit će single-player igra u kojoj se igrač liječi ubijanjem protivnika, a municiju si puni izvođenjem trikova. I to zvuči kao totalno zabavna kombinacija koju jedva čekamo isprobati.

Way of the Hunter

16. 08. 2022. PC, PS5, XS

U novoj lovačkoj igri Way of the Hunter godišnji će odmor proći u “druženu” sa šumskom ekipom kojoj pripadaju fazani, divlje svinje i druge životinjske vrste. Vidjet ćemo ih preko nišana lovačke puške dok čučimo u nekoj šikari. Ovo bi trebala biti autentična lovačka igra, smještena na dvije velike mape po kojima ćemo se voziti i pješačiti u potrazi za trofejima. Igru ćemo moći igrati samostalno ili kooperativno u društvu još jednog lovca, te se diviti ljepotama divljine.

Kirby’s Dream Buffet

17. 08. 2022. Nintendo Switch

Kirby’s Dream Buffet bit će multiplayer igra za četvero igrača. Imat će tri tipa mečeva: utrku, mini igru i battle royale. Svaka je staza tematski dizajnirana u obliku hrane, a u igri ćemo naći četiri različite staze. Svaki meč imat će četiri runde i poanta će biti nahraniti svog lika kako bi postao sve veći i izgurao konkurenciju sa staze. Sve će to koštati 15 eura, ekskluzivno na Nintendo Switchu.

Thymesia

18. 08. 2022. PC, PS5, XS

Jeste li se mentalno oporavili od Elden Ringa? Ako jeste – evo još jedne igre koja će vas držati na rubu sjedala. Thymesia je akcijski RPG u kojemu spašavamo kugom pogođeno kraljevstvo Hermes. Glavni lik mora skupiti svoja sjećanja kako bi otkrio istinu skrivenu u prošlosti, ali prvo treba preživjeti nemilosrdne napade čudovišta. Sva sreća pa se po potrebi usred borbe može pretvoriti u gavrana i odletjeti dalje od protivnika.

Madden NFL 23

19. 08. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO

Fanovi već znaju što je Madden NFL i uvijek ostaje samo jedno pitanje – ima li u novom izdanju išta novo? Ima, kako ne bi bilo, tu je novi temeljni sustav zvan FieldSense koji obećava ultra-realističan gameplay, hrpu novih animacija i drugačijih mehanika. Sad samo moramo zaigrati igru da bismo vidjeli znači li to išta za simulacijski aspekt ovog sporta.

Ostale igre koje izlaze:

16. 8. Gloomwood (PC)
16. 8. Tribes of Midgard (XS, XBO, NS)
17. 8. Regiments (PC)
18. 8. Cursed to Golf (PC, PS5, PS4, XS, XBO)
19. 8. Cloudpunk (PS5)

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Kols

    16.08.2022 - 18:45

    Piše TWO POINT CAMPUS a ispod je tekst o Way of the Hunter.

  • kebbab

    16.08.2022 - 20:55

    Thymesia i Way of the Hunter

  • Bojko

    17.08.2022 - 07:21

    Spomenuo sam već negdje — izlazi i Neodash za nekih 10ak sati i izgleda mi fantastično.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?