HCL.HR

Nove igre: Ovog tjedna idemo na čudnovati Zapad

Zoran Žalac 28.03.2022.   •   1 komentara


Od trećeg se mjeseca opraštamo uz četiri potencijalno zanimljive igre i dva naknadna porta koja stižu na PC i konzole.

Abermore

29. 03. 2022. PC

Abermore je novi RPG iz prvog lica, fokusiran je na skrivanje i stavlja nas u ulogu lopova koji u 18 dana mora izvesti pljačku stoljeća. Svaki dan ima neku svoje priče koje vode do velike završnice u kraljevskoj palači. Sve što prikupimo u krađi moći ćemo prodati na crnom tržištu kako bismo se konačno pripremili za najveću pljačku.

Glavni lik nije običan lopov nego ima pristup tarot kartama koje mu daju posebne vještine. Primjerice, uz Medusa kartu likove možete pretvoriti u kamen. A baratat ćemo i ubojitom vještinom bacanja banane.

Ikai

31. 03. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Nedavno smo se susreli s nadnaravnim bićima iz japanskog folklora u Ghostwire: Tokyo, a evo sada i indie alternative zvane Ikai. U ovom psihološkom hororu vraćamo se u feudalno japansko selo kako bismo iscrtavanjem zaštitnih znakova zatvorili prolaz do demonske dimenzije.

U Ikaiju neće biti izravne borbe – fokus je na rješavanju zagonetki i skrivanju od protivnika. Demo je već dostupan na Steamu pa možete i sami provjeriti ima li potencijal da vas dobro zastraši.

Moss: Book II

31. 03. 2022. PlayStation VR

Akcijski platformer Moss iz 2018. godine bio nam je jedno od dražih iskustava na PlayStation VR-u. Sada stiže nastavak te igre, opet ekskluzivno za sada već stari PS VR. Mišica Quill ponovno je u glavnoj ulozi, a kako čujemo nastavak ima puno više interakcije sa samim igračem koji ju nadgleda.

Mislili smo kako će ovo biti jedna od prvih novih igara za PlayStation VR2, no evo je sada i prije nego se taj uređaj pojavio u prodaji.

Weird West

31. 03. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO

Vidjeli smo već sto puta kako se živjelo na Divljem Zapadu, ali evo sada prilike da upoznamo život na Čudnovatom Zapadu. U igri Weird West kaubojska tematika spojit će se sa fantazijom pa se nemojte iznenaditi ako naletite na kauboja koji je vukodlak po zanimanju. Igra će pratiti priče petero likova, a izvodit će se pomoću kamere iz ptičje perspektive, s visokom razinom interaktivnosti u okolišu.

Weird West je dizajnirao tip koji stoji iza igara iz serijala Dishonored, a igru opisuje kao akcijsku verziju prva dva Fallouta. S vukodlacima. Zvuči kao dobitna kombinacija, no pravo stanje znat ćemo zadnjeg dana u ovom mjesecu.

Ostale igre koje izlaze:

29. 3. Crusader Kings III (PS5, XS)
30. 3. Death Stranding Director’s Cut (PC)

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Dragan[MKD]

    28.03.2022 - 14:33

    Weird west dolazi na Game Pass day one, pa možda ga i zaigram.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?