HCL.HR

NOVE IGRE: Ovog tjedna tučemo zle mrtvace

Zoran Žalac 09.05.2022.   •   2 komentara


Ovoga tjedna izlazi nekoliko novih indie hitova, a ljubitelji horora moći će se udružiti u novoj igri starog horor serijala Evil Dead.

Eiyuden Chronicle: Rising

10. 05. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Eiyuden Chronicle novi je projekt tvoraca Suikodena, ali na tu ćemo igru morati pričekati još neko vrijeme. Eiyuden Chronicle: Rising svojevrsni je uvod u fantastični svijet ispunjen neobičnim likovima, poput klokana plaćenika. U ovom dvodimenzionalnom RPG-u istraživat ćemo ruševine jednog grada nakon razornog potresa. U toj ćemo avanturi graditi dobre odnose među likovima u svom timu, a usput ćemo pomagati i gradu u njegovoj obnovi.

Salt and Sacrifice

10. 05. 2022. PC, PS5, PS4

Nastavak igre Salt and Sanctuary stavlja nas u ulogu inkvizitora koji lovi čarobnjake sa zapadne fronte. Kako bi što lakše odradio svoj zadatak, Inkvizitor može ukrasti magiju protivnika te manipulirati njome na siguran način. Igra se izvodi u 2D obliku, a može se igrati samostalno ili u co-opu s opcionalnom PvP komponentom.

Songs of Conquest

10. 05. 2022. PC

Ovo je igra koja želi oponašati klasike devedesetih, primarno Heroes of Might & Magic. U kraljevstvu Arleon bore se četiri grupe dok vi nastojite proširiti svoje kraljevstvo grabeći resurse, gradeći vojsku i skupljajući moćne artefakte. Songs of Conquest krasi retro đir prezentacije, one gdje ceste nisu skroz zaglađene – baš kao ni animacije samih likova. No, onima koji su odrasli na HOMM-u takvo što neće smetati – dapače, bit će samo plus.

We Were Here Forever

10. 05. 2022. PC

Četvrta igra iz serijala We Were Here ponovno će nas natjerati na obaveznu suradnju s partnerom kako bismo se izvukli iz problematičnih situacija. Ovaj će se dio odvijati u dvorcu Rock iz kojega treba pobjeći, no zatvorenici prilikom bježanja iz zatvora shvaćaju kako su u dvorac dovedeni s namjerom rješavanja davno zaboravljene zagonetke. Kao i druge igre iz serijala, We Were Here tražit će da dva igrača u igri komuniciraju koristeći mikrofon.

Evil Dead: The Game

13. 05. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Kad neka igra u nazivu ima THE GAME, često je to znak da bi mogla biti loša. Ali nadamo se da to neće biti slučaj sa Evil Dead: The Game. Poznati filmski horor serijal bit će još jednom pretvoren u igru, ovoga puta u asimetrični multiplayer naslov. Legendarni Ash Williams u društvu svoje motorne pile i nekoliko pomoćnika tamanit će demone, a igrači s druge strane kontrolirat će tri vrste demona kako bi im stali na kraj. Imat će igra i single-player misije ako vam je to draže, ali glavna zabava ipak se očekuje od kooperativne i PvP komponente.

Ostale igre koje izlaze:

10. 05. This War of Mine: Final Cut (PS5, XS)
12. 05. Infinite Links (PC, XS, XBO)
12. 05. The Centennial Case: A Shijima Story (PC, PS5, PS4, NS)
13. 05. Little Witch in the Woods (PC)

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Lazy

    09.05.2022 - 20:18

    Uf, ovaj Evil dead mi je napeeeet.

  • ILoveGaming

    09.05.2022 - 21:27

    Eiyuden Chronicle Rising i Songs of Conquest.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?